Més notícies de Preferent

Fer-se fort a Preferent

Enric Solé liderarà una nova etapa a l'Atlètic Vilafranca després de la marxa d'Arnau Estruch, el tècnic de l'ascens a la categoria de bronze

Pedro Salado (Futfem.cat)

El passat mes de maig, i després de l'eliminació a la Copa Catalunya, Arnau Estruch va posar punt final a tres anys a la banqueta de l'Atlètic Vilafranca, dos d'ells amb el primer equip. El tècnic de l'ascens a Preferent de la temporada 2015/16 marxava i calia trobar un nou entrenador que agafés el relleu. L'escollit per Raimon Llosas, el coordinador del femení vilafranquí, ha estat Enric Solé.

Amb experiència al Valls i a les seleccions territorials, així com amb l'equip infantil-aleví de l'Atlètic, Solé afronta el nou projecte amb il·lusió: «És un repte apassionant. La temporada passada ja vaig estar treballant amb el club i l'experiència va ser molt positiva a nivell personal i professional, em vaig sentir com a casa. Quan va sorgir l'oportunitat d'entrenar el sènior no ho vaig dubtar. El compromís, el treball i les ganes d'aprendre hi són des del primer moment». Solé agraeix també la confiança que Raimon Llosas, el club i les pròpies jugadores han dipositat en ell: «Totes s'han mostrat receptives i disposades a treballar i això em dóna encara més força per encetar la nova etapa».

El nou tècnic del conjunt penedesenc té clar quin és l'objectiu d'aquesta nova temporada, que arrencarà el pròxim 17 d'agost amb el primer entrenament: «Ens hem de conèixer i poder assolir la forma de jugar i els nous conceptes el més aviat millor. El bloc de l'any passat es manté gairebé en totalitat i, juntament amb les noves incorporacions, hem d'anar cap amunt i no fixar-nos cap sostre». Solé està convençut que la plantilla no tindrà dificultats per adaptar-se al seu mètode, ja que es considera un entrenador a qui «li agrada tenir la pilota», tret característic de l'Atlètic Vilafranca. «Jo demano el que aporto amb la meva feina: treball, constància, esforç i sacrifici. Sé que l'equip està preparat, conscienciat i amb ganes».

Enric Solé i Raimon Llosas estan treballant en la confecció definitiva de la plantilla. Els dos fitxatges oficials que s'han fet fins ara són el de Gemma Sala i Natàlia Urbano. La davantera torna al club que la va veure créixer, després de cinc anys lluny de Vilafranca i de la seva recent experiència a l'Espanyol. D'altra banda, la jove portera torna després de la seva breu etapa a l'Atlètic Prat la temporada passada i ocuparà el lloc que ha deixat Albanta León un cop retirada. Solé afirma que s'està intentant reforçar cada línia, tot i que encara no hi ha cap altre fitxatge confirmat al 100 per cent. A més, l'equip també comptarà amb dues jugadores ascendides del juvenil: Èlia Peleja i Andrea Cruselles.

 

Notícies relacionades

Comenta