Més notícies de Preferent

El Molins vol recuperar la seva essència

Fins a nou jugadores s'incorporaran al nou projecte de l'equip que vol lluitar per estar entre els millors

Sandra Dihör (Futfem.cat)

Després d'una temporada irregular i amb moltes dificultats quant a nombre d'efectius a cada partit -fins a 4 jugadores del juvenil a l'onze titular-, el Molins vol fer un pas endavant. Deixar de banda la lluita per la permanència fins a gairebé la darrera jornada del campionat per aspirar a entrar entre els millors equips de la categoria. Una feina complicada i que requereix treball i esforç, però a la qual el club no vol renunciar.

Per aquest motiu la planificació de cara la pròxima temporada va començar a realitzar-se des de l'endemà de l'últim partit de Lliga. La revolució de l'equip s'inicia des de la banqueta amb la incorporació de David Amelibia, procedent de l'Atlètic Prat, amb l'objectiu de portar el Molins a lluitar per les primeres posicions de la taula. «Volem portar de nou la competitivitat a un club que per la seva història tant a la categoria com al futbol ha de ser un referent» explica el nou tècnic.

A més a més del canvi a la banqueta, el Molins incorpora fins a 9 jugadores. Helena Siles torna al club després d'estar una temporada fora dels terrenys de joc; Anna Saladrich i Sidney, procedents d'equips de la categoria, Sant Andreu i Fontsanta, respectivament; i Anna Ulle, de l'Hospitalet i Nadine, procedent del Levante Las Planas, també s'han incorporat al conjunt del Baix Llobregat. Per altra banda, Sònia Llop, Laura Villegas, Laura Giménez i Anabel Chiquero acompanyen David Amelibia des de l'Atlètic Prat. A més, aquestes jugadores se li pot sumar alguna altra que convenci al tècnic durant la pretemporada de l'equip.

Amb aquesta plantilla, Amelibia no amaga quines són les intencions de l'equip. «He vingut amb la idea de fer una mica de canvi» reconeix. «Però al mateix temps portarà una continuïtat perquè es queda la base important de 8 jugadores del Molins» afegeix. L'objectiu consistirà en competir amb els dos o tres equips favorits que puguin pujar. «Hem d'estar a dalt per fer la Lliga més divertida, per molestar» afirma Amelibia, «que si algú té una errada, puguem estar nosaltres allà per aprofitar-ho». Aquest objectiu d'estar entre els cinc o sis primers començarà a fer-se realitat a partir dels primers resultats que obtingui l'equip, a partir dels quals es podran treure les primeres conclusions.

Per arribar en el millor estat físic possible, el Molins començarà a entrenar-se el 14 d'agost amb la totalitat de la plantilla a més més de 7 o 8 jugadores que estaran a prova, de les quals 3 o 4 passaran a formar part de l'equip. La pretemporada comptarà amb quatre partits amistosos. El primer serà contra el filial blaugrana el 23 d'agost, quatre dies més tard, el 27, s'enfrontaran al primer equip del Sant Gabriel. Al setembre, dos partits més, el dia 2 contra la Guineueta i el 9 contra el recent ascendit a Sabadell: La Planada.

 

Notícies relacionades

Comenta