Més notícies de Preferent

Preferent es posarà en marxa el 17 de setembre

La categoria de bronze, que acabarà el 13 de maig, arrenca amb un total de cinc equips nous

Pedro Salado (Futfem.cat)

El calendari que més s'ha fet esperar ha estat el de Preferent, i també serà la competició que arrencarà més tard. Ho farà el tercer cap de setmana de setembre. Fins a cinc clubs han arribat aquesta temporada nous a la categoria. D'una banda, els descendits de Segona: Estartit i Sabadell. D'altra, els ascendits de Primera Catalana: Vic Riuprimer, Planadeu i Sant Cugat.

Precisament dos equips nouvinguts protagonitzaran el primer derbi de la temporada. Sabadell i Planadeu es veuran les cares en la primera jornada a Olímpia, mentre que la tornada es disputarà el 21 de gener al Municipal la Planada Can Deu. Precisament serà aquest cap de setmana quan arrancarà la segona volta de la competició. L'altre derbi destacat de la categoria, el que disputaran els gironins Sant Pere Pescador i Estartit, haurà d'esperar fins l'any vinent. El matx, corresponent a l'últim partit de la primera volta, es jugarà el 14 de gener al Municipal Sant Pere Pescador. La tornada, a casa del nouvingut a la categoria l'Estartit, tindrà lloc la darrera jornada de Lliga, el 13 de maig.

Durant el curs, Preferent viurà un total de 4 aturades al calendari: La primera, el cap de setmana del 9 i 10 de desembre, ja que és pont. La següent serà només dues setmanes després, amb motiu de les vacances de Nadal: és a dir, el cap de setmana del 16 i 17 de desembre hi haurà Lliga i ja no tornarà la competició fins al 7 de gener. La primera serà el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, i la darrera, per Setmana Santa, serà la primera setmana d'abril. El cap de setmana del 25 i 26 de març hi haurà Lliga i ja no tornarà fins al 8 d'abril.

Un total de quatre aturades, la majoria d'elles marcades per festivitats, que serviran a les jugadores per recuperar en la competició més llarga, ja que tant Primera com Segona acaben gairebé un mes abans.

El calendari de Preferent ja es pot consultar aquí.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta