Més notícies de Preferent

Noves cares, mateixa categoria

Nicolás Garrancho agafa el relleu de Víctor Torrijos a la banqueta d'un conjunt que seguirà a Preferent

Sandra Dihör (Futfem.cat)

El Cerdanyola encara la temporada 2017/18 amb nou entrenador i amb futures noves incorporacions a l'equip. Nicolás Garrancho Aranda, 'Nico', serà el substitut a la banqueta de Víctor Torrijos, que ha hagut d'abandonar l'equip per motius professionals. La junta del club i la coordinadora va ser qui finalment va optar per aquest entrenador pel femení: «La directiva i jo hem decidit que en Nico fos l'entrenador per la pròxima temporada. En Víctor, el nostre entrenador fins ara, ens el va recomanar i hem optat per ell. És un perfil semblant al que ja teníem. Ja té experiència en futbol femení amb la sub-16 del Baix Llobregat i també havia estat en les categories inferiors del Fontsanta-Fatjó», explica 'Chivi' coordinadora del Cerdanyola.

L'equip va fer una molta bona temporada, acabant en segona posició i pensant que aconseguirien una plaça a Segona Divisió. Els problemes van començar arran del campió de la Lliga aragonesa. L'equip volia jugar la pròxima temporada al grup català de Segona i, malgrat els esforços de la Federació Catalana per intentar evitar-ho, finalment l'equip aragonès va obtenir el consentiment de la Federació Espanyola.

Tot aquest rebombori va ocasionar que moltes jugadores deixessin l'equip, perquè volien jugar a Segona Divisió: «Hi havia jugadores que només volien jugar a Segona, i quan van saber que seguíem a Preferent han optat per marxar a un altre equip. Han marxat quatre jugadores i encara hi ha alguna jugadora que és dubte». L'equip està a l'espera de la resposta d'algunes jugadores, per això encara no ha fitxat a cap jugadora: «L'entrenador necessita veure com és cada jugadora i com s'adapten a l'equip. De moment l'equip ja té diversos fixatges en ment, però fins que no s'iniciïn els entrenaments no en podrem anunciar. De moment tenim a la Gemma i l'Andrea del Sant Andreu i dues jugadores que vindran a provar».

Tot i les diverses baixes i el cop moral que ha patit l'equip arran del problema de l'ascens, 'Chivi' veu l'equip amb ganes i amb una base sòlida i consolidada per poder fer una bona temporada: «Si no marxa ningú més, l'equip que tenim és fort perquè la base hi és, la base de jugadores importants que teníem es queden. El nostre objectiu ara és tenir una banqueta de nivell, la temporada passada no teníem banqueta i aquest any això s'ha de millorar».

 

Notícies relacionades

Comenta