Més notícies de Preferent

L'Estartit destitueix David Bonmatí

Els darrers resultats de l'equip i l'objectiu ambiciós del club han condemnat l'entrenador

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

El ja exentrenador del club gironí, David Bonmatí, ha estat destituït aquesta setmana després de la reunió extraordinària de la junta directiva el passat dilluns. L'Estartit, que té entre cella i cella pujar de nou a Segona Divisió, ocupa la quarta posició a 13 punts del líder, el Sant Pere -pròxim rival de les blanc-i-vermelles aquest diumenge-, una situació que per l'objectiu del club a l'inici de temporada és insuficient.

Román Mas, directiu vocal del club, reconeix que l'equip necessitava canviar el rumb per tornar a la bona dinàmica. «La idea amb en David era estar al capdavant i si no fèiem alguna cosa ara que som a temps, després ja no podríem modificar la situació», afirma.

L'Estartit va acabar l'any amb una derrota contra el Vilafranca per 2 gols a 1. Després de l'aturada per Nadal l'equip va encadenar la segona derrota consecutiva a casa contra el Planadeu per 1 a 2, un resultat que va condemnar el tècnic gironí. «Portàvem una sèrie de resultats dolents en els últims partits i problemes al vestidor que no eren bons per seguir» explica Mas. Després de la derrota contra el club vallesà, la junta directiva va decidir fer una reunió extraordinària per decidir el futur de l'equip.

Amb el nom del proper entrenador encara per decidir, el fins ara delegat, Rafa Mesa, serà l'encarregat de dirigir a l'equip fins a l'arribada del nou tècnic. «El primer nom que teníem sobre la taula no ens acabava de convèncer i hem trucat a una altra persona, però encara no està tancat» afirma Román Mas. El directiu gironí prefereix mantenir en secret el nom fins a la confirmació oficial. «Aquest divendres tenim la segona reunió. La primera va anar bé, però encara falten tancar alguns temes abans de dir el nom» conclou.

Pel que fa a la competició, Mas assegura que el club està molt motivat per canviar el rumb de l'equip: «Volem aconseguir l'ascens i lluitarem des d'aquest cap de setmana pel nostre objectiu» afirma. La primera oportunitat de sumar després dels mals resultats serà ni més ni menys que contra el líder i el principal candidat a l'ascens, el Sant Pere. Les gironines ocupen la primera plaça amb 33 punts, 13 més que l'Estartit, quart amb 20.

EL TÈCNIC, DAVID BONMATÍ, HAURIA ESPERAT UNA MICA MÉS
El ja exentrenador de l'Estartit, David Bonmatí, és conscient de l'objectiu que tenia el club a principi de temporada. «Quan vaig entrar a l'estiu em van deixar clar que volien tornar a pujar i ho vaig acceptar i ara doncs ho haig d'acceptar» reconeix Bonmatí que no es mostra content amb les formes: «M'hauria agradat que haguessin esperat una mica o canviar la manera» afirma.

Bonmatí hauria preferit parlar-ho abans de prendre la decisió. «Podíem haver mirat què era el que es podia millorar, parlar, analitzar, veure quin era el problema», explica l'extècnic, ja que d'aquesta manera «sembla que tot sigui culpa de l'entrenador», conclou dolgut.

Els últims resultats de l'equip han estat el condicionant per a la destitució de Bonmatí. «Potser ara els resultats milloren, tot i que no eren dolents, i es veu un canvi i que el problema era l'entrenador, però això els pròxims resultats ho diran» conclou.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta