Més notícies de Preferent

Leticia Viñole no seguirà a la banqueta del filial del Sant Gabriel

L'entrenadora adrianenca es va acomiadar del Ruiz Casado amb una victòria davant el Cerdanyola

Gemma Sala

Leticia Viñole, ha anunciat que l'any que ve no continuarà dirigint el filial del Sant Gabriel. Aquesta era la primera temporada com a tècnica d'un conjunt de Preferent per a la jove entrenadora i explica que el club fa dos mesos li va oferir la renovació, satisfets amb la feina feta al club, però ella ha refusat aquesta proposta. Admet que hi ha diversos motius que li han portat a prendre aquesta decisió, un d'ells és «haver de compaginar el fet de jugar al Seagull amb entrenar, ja que diversos cops havia de dirigir l'equip des de fora». També lamenta que el club de Sant Adrià «prioritzés el primer equip i el cadet-juvenil, deixant de banda al filial».

Viñole defineix l'experiència d'ocupar-se d'un equip de Preferent dient que «és una Lliga molt boja i irregular cosa que provoca viure-ho amb estrès i tensió». L'entrenadora explica que es va trobar amb unes jugadores «amb mentalitat competitiva i ganes, però molts cops la inexperiència passava factura» i relata que s'emporta aprenentatges per «l'exigència de la categoria i el fet d'haver de plantejar cada partit de manera diferent». La tècnica adrianenca declara que va acceptar dirigir l'equip, ja que «estava en deute amb les jugadores després d'haver marxat de la banqueta cadet».

Quant a plans de futur, Viñole té clar que vol «prendre's un any de tranquil·litat per poder enfocar-se amb l'anglès i aconseguir més titulació com a entrenadora». A més afegeix: «Em queden pocs anys de jugadora i molts com entrenadora per la qual cosa prefereixo centrar-me en la faceta de futbolista primer».

 

Notícies relacionades

Comenta