Més notícies de Preferent

El Terrassa estrena categoria i cos tècnic

Edgar Alborch prendrà el relleu a Oscar Quintana pel proper curs a Preferent

Pedro Salado (Futfem.cat)

Sense cap mena de dubte, el Terrassa ha estat l'equip més efectiu a Primera Catalana aquesta passada temporada. Amb només un any d'història en l'àmbit femení, a dos mesos de concloure la temporada, les vallesanes es van proclamar campiones de Lliga, abans que cap altre grup de la categoria. Tot i els excel·lents resultats, Oscar Quintana no podrà seguir al capdavant de l'equip el pròxim curs i cedeix el càrrec a l'explanenc, Edgar Alborch.

El coordinador del Terrassa, Ezequiel Segura, explica que «Quintana ha canviat horaris a la feina i no podia atendre les necessitats d'un equip a Preferent», i afegeix que «ha estat una decisió necessitada, no per la feina, que va ser magnífica». Quant al substitut, el coordinador demanava «un 'míster' acostumat a la Segona Divisió i amunt». L'Edgar «compleix tots els requisits que es buscaven, amb coneixements a una categoria superior i acostumat al ritme que proposen aquestes categories».

Per la seva part, Alborch està molt motivat amb el projecte: «Després d'un any sense entrenar femení, he trobat un club amb un projecte ambiciós, m'han donat les eines i condicions per a tirar-ho endavant» explica el tècnic. «Des que vaig estar al Levante no ho havia tornat a trobar» afegeix. «L'Ezequiel es va posar en contacte amb mi per proposar-me el projecte, el fet que estigués ell al capdavant em va transmetre molta confiança. Un cop em va plantejar el projecte vaig veure-hi el gran potencial, segurament un dels projectes més importants a Catalunya a nivell de futbol femení», afirma l'Edgar.

Quant a objectius, el nou entrenador té clara l'ambició del club, i assenyala que «ni el club, ni la direcció esportiva, ni el cos tècnic, no es posa cap límit». «Estem en procés de confeccionar la millor plantilla possible per aspirar al màxim». Per la seva part, Segura és més específic i manifesta que «l'objectiu és quedar primeres i pujar a Segona».

 

Notícies relacionades

Comenta