Més notícies de Preferent

Dani Molina signa el contracte amb el Fontsanta en una tassa de cafè

El tècnic que ha dut el filial a la consecució de la Lliga, agafa les regnes del primer equip la pròxima temporada

Irma Miranda

Després d'una temporada brillant amb el filial del Fontsanta-Fatjó, on el conjunt de Dani Molina va guanyar la Lliga in extremis a l'última jornada, el tècnic passarà a encarregar-se del primer equip la pròxima temporada. «El cos tècnic actual no podrà seguir per diverses raons personals, i el que fem és promocionar a la gent de casa», explica Fran Ríos en nom de la direcció esportiva del club, «és evident que el filial ha fet una gran temporada guanyant la Lliga i per això mateix la primera opció és mirar cap a casa», assegura.

«Es va donar per fet que anava a portar l'A», confessa Molina, que afegeix: «Des que vaig arribar es va remuntar bastant el filial, i suposo que el club va valorar positivament la feina amb un equip més humil quant a qualitat». El club li va fer arribar la proposta oficial de la manera més sorprenent: «Pel meu aniversari vam anar a dinar i la direcció esportiva em va regalar una tassa oficial del club amb un contracte pel primer equip escrit en retolador», recorda el tècnic, i afegeix que «va ser tot un regal d'aniversari».

Pel que fa als objectius del club, tant la directiva com cos tècnic estan d'acord en una cosa: busquen un equip capaç de competir fins al final: «Estem fent un equip competitiu per tornar el Fontsanta al lloc que es mereix», declara Molina, i afegeix: «No podem prometre ascensos, però el que sí que prometem és fer un bon equip, un bon bloc humà sobretot, per intentar disputar la Lliga davant rivals molt ben reforçats». En línies similars al nou entrenador, Ríos dóna valor al «nou bloc de jugadores que aportin estabilitat», i en «donar oportunitats a la gent de sota».

Molina debutarà aquest any en la categoria de bronze, però no li suposa cap problema, més aviat el contrari: «Evidentment sempre que creixes hi ha respecte, el nivell i l'exigència pugen, però no tinc gens de por» explica, i afegeix que es veu «completament capaç de fer coses molt maques amb el grup, coses com les que ja s'estan veient a la Copa Catalunya», i recalca «les ganes i la il·lusió de l'equip» per encarar la següent temporada.

 

Notícies relacionades

Comenta