Més notícies de Preferent

Mateix bloc, diferent entrenador

Dani Martinez deixa el càrrec després de l'ascens del Manlleu a Preferent

AEC Manlleu

El bloc de jugadores seguirà, però l'entrenador no. Aquesta serà la crònica de l'estiu d'un Manlleu recent ascendit a Preferent. Dani Martínez deixarà la banqueta aquest final de temporada després de guanyar el grup 3 de Primera Divisió i assolir la categoria de bronze l'any que ve. L'encarregat d'encapçalar el nou repte serà Jordi Devesa, que fins ara portava el Pradenc.

Pel que fa a la plantilla, segons el coordinador del club, Jordi Casellas, hi haurà continuïtat: «Apostarem pel mateix bloc, aquest grup ens ha portat fins aquí i es mereix la nostra confiança per mantenir la categoria». Casellas, però, és conscient que «hi haurà jugadores que per estudis no podran seguir i haurem de fitxar alguns substituts, però ara mateix tant el club com elles estan lluitant per lligar-ho tot».

El club té bones sensacions, ja que aquest equip ja va quedar en tercera posició a Primera Divisió juvenil-cadet i amb el pas dels anys continuen responent amb bons resultats. Caselles també confia amb «el bon ambient i la pinya que fa anys que fa l'equip». Amb això i l'adaptació dels entrenaments a l'exigència de la categoria, el club està confiat, i més quan a la copa Catalunya han competit contra tot un equip de Segona Divisió. El Manlleu va perdre 1-2 contra el Pardinyes amb un gol als últims minuts, en un partit que en molts moments va ser més que igualat. Sembla doncs que el Manlleu, a part d'algun petit retoc obligat per motius d'estudis, té la feina molt ben encarada de cara a la nova categoria que estrenaran el setembre que ve.

 

Notícies relacionades

Comenta