Més notícies de Preferent

Relleu conegut a la banqueta del Vic Riuprimer

Jordi Serra i Lluís Torrents dirigiran de nou l'equip, en substitució de Modest Sentmartí i Cristina Jutglar

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Vic Riuprimer començarà la segona temporada a Preferent amb canvis a l'equip tècnic. Després d'haver aconseguit la tercera plaça en el primer any a la categoria, Modest Sentmartí i Cristina Jutglar deixen el conjunt en mans de Jordi Serra i Lluís Torrents. Cap dels dos entrenadors és desconegut al club. El duet va dirigir l'equip que la temporada 2013/14 es va proclamar campió de Preferent i va pujar a Segona Divisió.

«La Preferent és una categoria exigent i tant en Modest com jo fem més coses. Ell és coordinador i jo també entreno el juvenil», explica Jutglar. Les vigatanes van acabar la primera volta en segon lloc, amb només dos partits perduts i a 4 punts del primer classificat. Tot i això, la dinàmica va començar a canviar a la segona volta, on els bons resultats es van ressentir de les lesions i d'una plantilla més escurçada.

En aquest sentit, i en relació a les altres tasques que els entrenadors realitzen al club, Cristina Jutglar afirma que ha estat complicat rendir al màxim nivell: «No ho atrapàvem tot i s'ha vist a la segona volta». Per això, Jutglar creu que «l'equip necessita un canvi i gent que s'hi pugui dedicar al 100%». Un canvi que arriba en forma de dos vells coneguts que lluitaran per continuar millorant la imatge del Vic Riuprimer.

 

Notícies relacionades

Comenta