Més notícies de Preferent

Primers passos del Sant Cugat

Amb el relleu a la banqueta, el Sant Cugat vol seguir millorant el bon paper fet després de l'ascens

Pedro Salado (Futfem.cat)

Tono Cadevall ocuparà la banqueta del Sant Cugat després de la marxa de Tony Polidano al Pallejà. Cadevall recupera les regnes del conjunt que va dirigir durant dues temporades, després de ser el segon de Polidano la passada temprada. L'últim cop que va dirigir l'equip va aconseguir l'ascens a Preferent.

El tècnic santcugatenc, a l'hora de valorar la passada temporada, en què van quedar en quarta posició, es mostra satisfet: «Estic molt content per la campanya i per la feina que ha fet Tony Polidano». De cara a la temporada vinent, explica que els seus objectius són: «Seguir com fa dos anys, recuperar les sensacions del projecte que sempre hem tingut, fer que les jugadores es diverteixin jugant, també volem millorar, encara que sigui difícil, ja que es va arribar molt amunt».

Per altra banda, ja s'han perfilat les jugadores que no formaran part del Sant Cugat 2018/19, amb un total de cinc baixes. Nina Riera i Nerea Oñate han decidit penjar les botes i deixen el futbol, mentre que Tamara Martín deixa de jugar al conjunt vallesà i marxa al Pallejà. Ana María Sarro, per la seva banda, abandona la disciplina roig-i-negre per jugar a futbol sala, i finalment, Patri Iranzo fa les maletes per seguir a les ordres de Polidano al Pallejà.

Quant a incorporacions, Cadevall té tancats alguns fitxatges que es faran públics en breu. No obstant això, el perfil de jugadora que s'està buscant és una lateral esquerra que sigui «esquerrana pura». Per altra banda es reincorporen Sara Zauner, Eli Romero i Adriana Mariné després d'una temporada en què no han gaudit de molt protagonisme a causa de lesions o problemes personals. Per acabar, Lehizuri Oyagüe tindrà fitxa del primer equip després de ser convocada una vintena de vegades amb el primer equip.

 

Notícies relacionades

Comenta