Més notícies de Preferent

Ivet Martínez es queda a Vilafranca

Amb dues temporades consecutives acabant en setena posició, el conjunt del Penedès vol fer un pas endavant amb la continuïtat del tècnic

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Després de dues temporades consecutives aconseguint la setena posició, arribant a patir en aquesta última campanya per la salvació, a la segona volta, l'Atlètic Vilafranca va haver de fer canvis i és quan va arribar Ivet Martínez a la banqueta del primer equip quadribarrat, aconseguint fer arribar el club del Penedès fins a la setena posició en acabar la competició.

En primera instància el tècnic suplent, no pretenia continuar, però l'experiència amb l'equip el va fer canviar d'idea: «Aquest any en teoria ho havia de deixar, però em va agradar molt l'equip, el plantejament per part del Vilafranca i tot en general, així que he intentat quedar-me» explica Martínez que tot i la bona disposició ha hagut de buscar un pla B: «Però per motius de feina és molt complicat i el Vilafranca el que està fent és buscar un suport una mica fort, un segon tècnic una mica consistent per si jo alguna vegada estic treballant o no puc ser completament, garantir que hi hagi algú ferm que pugui ajudar-me i contribuir a tirar l'equip endavant» detalla l'entrenador.

Un cop tancat el cos tècnic, el següent pas és el de marcar-se objectius futurs, principalment el de la temporada que ve, i és per això que ja comencen a sonar possibles fitxatges: «Estem treballant en les noves incorporacions. Hem mogut fils, hi ha jugadores que s'han interessat també, així que estem acabant de perfilar, no podem dir encara cap nom perquè no hi ha res concret, però tenim alguna incorporació» avança Martínez que també assegura que hi poden haver baixes: «També és possible que tinguem alguna baixa, tampoc hi ha res confirmat, però quan acabes bé la temporada altres equips es fixen, així que el millor és tancar-ho com més aviat millor».

El que deixa clar l'entrenador és si algú marxa, serà per voluntat pròpia, no per decisió del cos tècnic: «Nosaltres no donaríem baixa a ningú, estem molt contents amb totes les jugadores», confessa el tècnic vilafranquí que a partir d'aquests possibles moviments ja pot començar a traçar la línia d'actuació de cara a la pròxima temporada: «Aquest any podríem haver quedat quarts o fins i tot tercers, ens van faltar tres o quatre partidets perquè portàvem un ritme amb el qual vam acabar la segona volta molt bé, sent un dels equips menys golejats. Puntuàvem a casa sempre, molt bé. I aquesta segona temporada, el que hem d'intentar és estar entre els cinc primers i somniar en posicions més altes».

Ivet Martínez es planteja objectius ambiciosos i dóna bons arguments per aconseguir-ho: «Crec que l'equip està agafant dinàmiques bones i ara s'han d'acabar de pasturar i empènyer una mica més perquè volem acabar de fer aquest salt de qualitat. Ja tenim alguna coseta, però ens falta aquest salt. Amb la mateixa dinàmica, però amb una mica de suport per acabar millor» resol el tècnic, el suplent que s'ha convertit en una aposta de continuïtat pel Vilafranca.

 

Notícies relacionades

Comenta