Més notícies de Preferent

El Vic Riuprimer es marca competir per l'ascens fins al final

Amb nous comandants a la banqueta, el club osonenc és realista, però també ambiciós

Pedro Salado (Futfem.cat)

La nova temporada del Vic Riuprimer va agafant forma. Les noves incorporacions a l'equip tècnic, Jordi Serra i Lluís Torrents, ja han començat a treballar per reforçar una plantilla que el curs passat va aconseguir la tercera posició en el seu primer any a Preferent. «La categoria serà molt competitiva i, en general, el nivell pujarà. La resta d'equips es reforcen i nosaltres també ho hem de fer. El nivell de la plantilla és alt i correcte», afirma el nou entrenador, Jordi Serra.

El projecte d'enguany està enfocat a mantenir l'estructura de jugadores base del curs passat, tot incorporant jugadores amb experiència i apostant per d'altres de l'equip juvenil-cadet del club. «El nostre objectiu és estar com més amunt possible i competir fins a l'últim moment. No diré pujar, perquè també hem de ser realistes, però sí tenir opcions fins al final», explica Serra.

El club encara està treballant en els nous fitxatges i, de moment, només s'ha fet oficial la marxa de la portera Irene Moreno al Sant Pere, el campió de Preferent que ha ascendit a Segona Divisió Nacional. Quatre anys enrere el duet d'entrenadors va fer pujar l'equip vigatà a Segona. Per això, Jordi Serra defineix aquesta nova etapa amb dues paraules: «il·lusió i repte». La pretemporada de les osonenques es posarà en marxa a mitjans d'agost.

 

Notícies relacionades

Comenta