Més notícies de Preferent

Renovació total per estrenar-se a Preferent

El Pubilla Casas es construeix amb nou entrenador i un bloc renovat

Betty Klindtberg

Juan Antonio Fernández serà l'encarregat d'agafar les regnes d'un Pubilla Casas que s'estrena a Preferent rellevant Jesús Martínez. L'equip de l'Hospitalet va aconseguir l'ascens quedant en segona posició, per darrera el filial del Fontsanta-Fatjó. Un ascens decidit a la penúltima jornada amb l'empat del Riudoms. Com és normal els objectius d'un equip que acabar de pujar solen ser molt humils i així ens ho explica Fernández: «El primer objectiu és mantenir la categoria com més aviat millor i a partir d'aquí, quan ho hàgim assolit, ens mirarem uns altres objectius més ambiciosos».

El bloc es renovarà gairebé per complet, només es mantindran «unes 10-12 jugadores», com descriu el tècnic, que explica que han tingut «algunes baixes obligades per motius laborals». Fernández prové de l'equip de Primera Catalana de la Guineueta i això es nota en la confecció de la plantilla, ja que tres dels reforços provenen d'aquest club, de moment ja hi ha lligades Zènia Ferrer, Tamara Bernauer i Ester que faran el salt de categoria amb el Pubilla Casas.

A Preferent, Fernández coincidirà a les banquetes amb el que és el seu coordinador, Ferran Cabello, que al marge de la coordinació del Pubilla Casas, també serà l'entrenador del descendit Levante Las Planas. Aquest vincle també ha estat més que present al mercat de fitxatges del Pubilla Casas que incorpora cinc jugadores del Levante Las Planas: Dayanna Aquino, Sonia Vega, Nekane, Patri Albadalejo i Judith Góngora. L'última, fins al moment, a la llista d'altes és Geòrgia Sampietro, provinent de l'Olesa. Així doncs a finals d'agost començaran la pretemporada amb moltes cares noves a la plantilla, amb renovació també a la banqueta, amb una il·lusió immensa de debutar a Preferent de la manera més competent possible.

 

Notícies relacionades

Comenta