Més notícies de Preferent

Canvi d'aires amb l'ambició de pujar de categoria

El Levante Las Planas forma una nova plantilla per aportar més qualitat i «un grau d'exigència i compromís» a l'equip

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

El Levante Las Planas s'està reforçant de cara a la propera temporada a Preferent per assolir un objectiu molt clar: tornar a Segona Divisió. L'arribada de Ferran Cabello com a entrenador, ha comportat una remodelació total de l'equip, ja que el tècnic no comptarà amb gairebé cap de les jugadores que formaven la plantilla del curs anterior. Segons assegura Cabello, les noves incorporacions aportaran «una qualitat superior a la que hi havia abans i un grau d'exigència i compromís que serveixi per tornar a pujar l'equip, però també a llarg termini». «El projecte és de 2 a 3 anys vista», explica l'entrenador.

Fins ara hi ha un total d'11 fitxatges confirmats. Es tracta de Nerea Gómez i les germanes Sandra i Mireia Carrasco (Espanyol B), Tekki (Planadeu), Judit González (PBB La Roca), Rivas, Eva Díez i Teresa Ibáñez (Pubilla Casas), Alba Arija (Sant Gabriel), i Marta Visa i Meritxell Rodríguez (Damm). Ferran Cabello afirma que fins a 24 jugadores tindran fitxa al primer equip, però que alguna competirà amb el B i 3 més amb l'equip juvenil. D'altra banda, el tècnic també assegura que resten fitxatges per tancar i alguna baixa més.

Ferran Cabello compagina la seva tasca d'entrenador amb la coordinació del Pubilla Casas, una situació que no suposa un problema per cap dels dos equips. «El projecte al Pubilla el vaig començar anys enrere i està bastat sobretot en el primer equip masculí. El futbol femení està subvencionat per l'Ajuntament, no hi ha una estructura base i és un àmbit més familiar. Entre les dues entitats hi ha una relació d'amistat molt bona», assegura Cabello.

 

Notícies relacionades

Comenta