Més notícies de Preferent

Preparades pel repte

El Porqueres afronta aquesta temporada amb ambició però conscients que, per pressupost, la pressió de l'ascens pertoca a altres clubs

Daniel Bosch

El pròxim 3 d'agost el primer equip del Porqueres tornarà a la feina després de la brutal temporada passada en què van ser l'únic equip que va aconseguir seguir -de lluny- el brutal ritme del Sant Pere i va acabar amb una meritòria segona plaça. El seu tècnic, Marc Cuadros és molt conscient que aquesta temporada «començarà de nou des de zero». «Som conscients de la gran temporada feta, però com cada any, tot comença de nou i ara tenim en contra que ja no serem cap sorpresa, sinó que ja ens coneixen, i sobretot, per pressupost la pressió de l'ascens no ens pertoca, són els equips de la zona barcelonina qui realment tenen aquesta pressió» explica Cuadros.

L'equip del Pla de l'Estany ha fet els deures durant el mercat de fitxatges i s'ha mogut per incorporar força peces que s'afegiran al gran bloc de la temporada passada, tot i que evidentment també ha sofert alguna baixa. El descens de L'Estartit havia col·locat a moltes jugadores de la província en una situació compromesa i gràcies al bon treball realitzat des dels despatxos per Cristina Cornellà -excoordinadora de l'Estartit-, que s'ha incorporat a l'equip de treball del Porqueres els últims mesos, ha estat qui s'ha endut a més jugadores del club del Baix Empordà.

Marta Guixeres, Júlia Casademont, Saray Mesa, Gemma Duran, Jessica Martínez i Carla Puntonet, aquesta última provinent del Girona, són ja jugadores de l'equip que prepara Marc Cuadros qui és conscient que els «tocarà modelar l'equip i encaixar totes les noves peces, serà una tasca però que ve de gust i que farem amb molta il·lusió. Mantenim el bloc i sumem gent que aportarà molt». En l'apartat d'equip tècnic el Porqueres també incorporarà un nou preparador de porteres, Joan López i també el que fins a la temporada passada era el delegat de l'Estartit, Rafa Mesa, que sens dubte també sumaran en aquest il·lusionant projecte.

A més de tot aquest grapat de jugadores, una de molt especial tornarà a casa per a tornar a defensar el club de la seva vida, 'Fatu', que després de l'experiència a La Rioja i d'haver aconseguit l'ascens a la màxima categoria amb el Logroño ha decidit tornar a casa i ajudar al seu club en l'objectiu de lluitar per l'ascens a Segona Divisió.

En el capítol de baixes s'ha de destacar les de Roos Suurhoff, Mireia Fabres, i Noe Barrero que encara no està clar si deixaran de jugar per motius personals o si bé estan a l'espera d'alguna oferta que pugui arribar en els pròxims dies. Un projecte que vol prolongar els èxits aconseguits la temporada passada i seguir lluitant amb la màxima ambició i il·lusió per, qui sap, la temporada 2019/20 poder tornar a gaudir d'un derbi gironí a Segona Divisió.

 

Notícies relacionades

Comenta