Més notícies de Preferent

Tornen els dubtes al Molins

Les quadribarrades tornen a canviar gairebé per complet la plantilla, però també l'entrenador i el coordinador

Pedro Salado (Futfem.cat)

Fa dues temporades, després del gairebé ascens a Segona del Molins i de la purga de jugadores a final de competició, el club del Baix Llobregat va haver de treballar de valent, ja que les jugadores que es tenien aparaulades per jugar a Segona no van arribar amb l'ascens frustrat, i es va haver d'improvisar amb el que quedava i poca cosa més. No ho va fer a l'última jornada com aquesta temporada, però també va lluitar per la permanència fins al final.

Aquesta passada campanya, el projecte semblava il·lusionant al principi, amb tantes jugadores que venien a renovar el Molins, amb David Amelibia com a nou entrenador, després de les quatre temporades de Carlos Tregón com a tècnic del primer equip –que havia aconseguit l'ascens a Preferent i gairebé a Segona-, que el van esgotar i el club va decidir fer una nova aposta. Afegien un segon entrenador a l'equip, a part de l'etern delegat molinenc i liderava el projecte com a coordinadora l'exjugadora del club, Cristina Monge. El joc d'Amelibia no va acabar d'encaixar amb les peces de les quals disposava i molts empats van penalitzar l'equip, portant-lo a l'última jornada a jugar-se la categoria.

De cop i volta desapareixen les jugadores i deixen David Segura, el nou coordinador, amb un pam de nas: «Quan vaig arribar, em vaig trobar una mica sorprès perquè el primer equip, en una categoria tan alta, estava amb poques jugadores» explica Segura que creu que gran part del problema amb el qual ha hagut de lidiar és la precipitació: «Vaig arribar una mica tard, perquè la temporada havia gairebé acabat i tenia poc temps per buscar jugadores». Tot i això assegura que està treballant de valent per completar «una plantilla de 22 jugadores», que és el seu desig, però que veu un objectiu difícil: «A l'haver arribat tan tard, gairebé totes les jugadores amb què podia parlar ja havien parlat amb el Pallejà, el Fontsanta o el Cornellà, i era molt difícil contactar amb elles».

El coordinador va arribar amb el nou entrenador ja decidit, com explica: «El coordinador general va ser qui el va escollir, el Victor estava coneixent l'equip sense cap compromís. Per això quan vaig arribar, ell no ho tenia del tot clar, volia veure com anava l'equip, moltes de les jugadores que han vingut les ha portat ell i des del primer dia tots dos vam tenir bona connexió» descriu Segura.

L'escollit ha estat Victor Laborda, de 35 anys i amb experiència al femení a clubs com el Fontsanta-Fatjó o el Sant Gabriel. El nou tècnic compta ara per ara amb una plantilla de 16 futbolistes, la por del coordinador, però, és «fer un equip insuficient per la categoria». «Tenint un equip a Preferent, la categoria no es pot perdre i encara menys sense jugar», avisa.

A les renovacions de només dues futbolistes que vestien la samarreta quadribarrada el curs passat –Jessica López i Natalia Albert- se li han sumat les juvenils Raquel Ciprés i Laia Espadas. A més, fins al moment sumen un total de 12 fitxatges, entre els quals destaca la portera del Planadeu Alexandra Millán, l'única incorporació d'un conjunt de Preferent. Les altres arribades són: Marta Vilallonga (Levante Las Planas B), Elena Aguilera, Ainoha Bueno i Andrea Faus (Castellbisbal FS), Laura Botifoll (Bellesport), Silvia Sánchez (Viladecans), Marta Fernández, Adriana Páramos, Noelia Sánchez, Rocío Amo i Laura Rodríguez.

 

Notícies relacionades

Comenta