Més notícies de Preferent

Temporada nova, vida nova

El Pontenc vol recuperar l'estabilitat a la categoria i allunyar-se dels patiments de l'última temporada on no va aconseguir la permanència fins a l'última jornada

Daniel Bosch

Any nou, vida nova, meravellosa frase feta catalana que podem aplicar cada temporada a tots els clubs i equips de futbol. En aquest cas pren especial rellevància en el cas de l'equip lila, que després dels patiments viscuts la temporada passada amb la salvació aconseguida gairebé in extremis l'última jornada, vol recuperar la tranquil·litat i consolidar-se una temporada més a la categoria de bronze.

L'aposta de l'equip gironí és molt clara, joventut i caràcter per tal de poder competir amb els grans equips de Preferent. És per això que l'equip que entrena Joel Nierga fa una aposta molt gran pel treball dels últims anys al planter i tres jugadores que formaven part de la base o el filial passaran a formar part del primer equip. «És molt complicat trobar jugadores per competir a Preferent. El mercat està molt complicat i és per això que apostem per la joventut, tot i que amb algunes jugadores experimentades i de molt caràcter que han d'aportar aquest plus a les jugadores joves» comenta Nierga qui es mostra molt esperançat en poder tornar a recuperar el bon futbol mostrat en algunes fases de la temporada passada i evitar els patiments.

Així s'incorporen al primer equip Irene Merino, Clàudia Ruiz, que pugen del cadet-juvenil i també Abigail Salgado que la temporada passada pertanyia a la disciplina del filial lila. L'aposta per la gent de casa no acaba aquí, ja que tant Naomí, com Noe Pérez, ja recuperada definitivament de les seves molèsties, es reincorporaran a l'equip gironí completament. La recuperació d'una jugadora que la temporada passada era determinant per les liles i que va veure trencada la seva progressió per una lesió de llarga durada ha confirmat també la seva continuïtat al projecte del Pontenc, Noe Pino seguirà una temporada més i sense cap mena de dubte serà un gran reforç per l'equip de Nierga.

«Confio molt en el nou filial que estem preparant amb jugadores joves que es bregaran en una categoria amb molta presència de jugadores veteranes i experimentades que ajudaran molt a les nostres joves jugadores a créixer i agafar experiència per quan el primer equip les pugui necessitar» explica un Nierga que té ganes de començar a treballar amb el nou projecte.

Quant a les baixes que presenta l'equip lila totes són dures i tot i que sabem com funciona aquest món de l'esport no deixa de ser trist veure com algunes jugadores que han defensat l'escut del Pontenc durant anys marxen del club. Carla Plenacosta, Aïda Vargas, Carol Figueras i Connye Zambrano. Aquesta última baixa és especialment dolorosa per ser una jugadora que ha estat tota la seva carrera a l'equip lila i que per motius laborals deixarà el club.

 

Notícies relacionades

Comenta