Més notícies de Preferent

Mantenir el bloc per no patir

El Manlleu de Jordi Devesa farà pocs retocs respecte al grup que va assolir l'ascens a Preferent

AEC Manlleu

El 21 d'agost el Manlleu torna a la feina. Serà la seva temporada de debut a Preferent, categoria assolida després de l'ascens d'aquest darrer curs. L'equip de Jordi Devesa, que també debuta com entrenador del Manlleu, ho afronta amb tranquil·litat, com explica el míster: «El primer objectiu és la permanència, però sí que entenem que tenim un equip per no patir».

Per complir aquest objectiu, l'equip osonenc confia amb el bloc de l'ascens, ja que només té dues baixes: Berta Serrallonga i Maria Garrido. La resta del grup continuarà en la vibrant aventura que serà el debut a la categoria de bronze i ho faran al costat de les noves incorporacions de l'equip. En concret, el Manlleu suma sis futbolistes al seu projecte per assolir la permanència sense patir gaire.

L'única jugadora que arriba de Preferent és Miriam Sánchez, del Sant Andreu. Les altres incorporacions arriben de conjunts com el Pradenc (Ona Rodríguez i Laia Bargalló), el Llerona (Laura Verde), el Seva (Laura Navarro), així com la juvenil del Girona Berta Güell. Amb aquests retocs, amb confiança en el bloc de l'ascens i amb la novetat a la banqueta de Jordi Devesa, el Manlleu afronta amb optimisme i confiança el repte de salvar la categoria.

 

Notícies relacionades

Comenta