Més notícies de Preferent

Preferent donarà el tret de sortida el 16 de setembre

La temporada 2018/19 finalitzarà el 12 de maig i tindrà cinc aturades

Manel Expósito (Futfem.cat)

La pilota a la categoria de bronze començarà a rodar el 16 de setembre i ho farà amb cinc nous integrants. D'una banda, debutaran els tres conjunts ascendits des de Primera Catalana, el Pubilla Casas, el Manlleu i el Terrassa. A més, s'incorpora a la categoria el Manu Lanzarote, després d'haver-se fet amb la plaça del Sant Andreu.

També competirà a la màxima categoria catalana el Levante Las Planas, que no ha pogut mantenir-se a Segona Divisió. No hi seran el Sant Pere, que s'estrenarà a Segona Divisió gràcies a la brillant temporada completada a Preferent, ni els descendits Planadeu i l'Estartit.

El curs s'estendrà de 16 de setembre al 12 de maig i tindrà un total de cinc setmanes d'aturada. No hi haurà competició pel pont del desembre (9 desembre), ni per Nadal (30 desembre i 6 gener). A més a més, la Lliga s'aturarà el 3 de març i el 21 d'abril. La segona volta començarà 20 de gener, en la segona setmana de competició del 2019.

La temporada 2018/19 servirà per comprovar si el Porqueres aconsegueix mantenir-se ben amunt a la taula i aconseguir el liderat que es va disputar amb el Sant Pere –tot i que les empordaneses van agafar un bon avantatge ben aviat- i ho intentarà amb la tornada d'una de les seves estrelles, 'Fatu', que torna després d'haver assolit l'ascens amb el Logroño.

 

Aquests seran els primers enfrontaments del curs a la categoria de bronze:
Cerdanyola-Pubilla Casas
Sabadell-Porqueres
M. Lanzarote-Levante Las Planas
Sant Cugat-At. Vilafranca
Manlleu-Terrassa
Molins Rei-Pontenc
Fontsanta Fatjó-AEM B
Vic Riuprimer-Sant Gabriel B

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta