Més notícies de Preferent

El Vic Riuprimer prioritza la joventut per reforçar l'equip

L'equip osonenc manté els pilars del curs passat i incorpora vuit jugadores, sense tancar del tot la plantilla

Marc Moliné (Futfem.cat)

Amb la vista posada a competir per l'ascens fins al final, el Vic Riuprimer ja té configurada gairebé tota la plantilla per la nova temporada, que començarà el 16 de setembre. El club ha reforçat l'equip de Jordi Serra i Lluís Torrents, mantenint la base que el curs passat va aconseguir la tercera posició a la categoria.

D'aquesta manera, han renovat Queralt Torradeflot, Núria Sala, Maria Reche, Anna Ponce, Júlia Roca, Aina Portell, Clara Arco, Cristina Mir, Laura Ordeig, Andrea Garcia i Sara Vinués. Entre les renovacions, també hi ha Júlia Prats i Anna Burgaya, que no estaran recuperades fins al gener. D'altra banda, Mònica Lozano ha estat una baixa d'última hora per trencament de creuats.

Pel que fa a les noves incorporacions, el club ha prioritzat la joventut. «Hem fitxat jugadores joves, però que poden aportar experiència a Preferent. També s'han incorporat dues jugadores del filial i d'altres que tenen nivell per jugar a una categoria més alta», explica Jordi Serra. Així doncs, del Girona arriben Anna Busquets –que havia format part del Vic que temps enrere havia competit a Preferent-, Mireia Massegur i Núria Soler; Mònica Relats torna a Catalunya, procedent del Sheffield; Natàlia Jordà i Rut Orra s'incorporen després de competir a Primera Catalana amb el ja desaparegut Seva i Alba Cardona i Ariadna Molist pugen del juvenil A. «No es pot dir que la plantilla està tancada, sempre pot arribar una jugadora a l'últim moment. Però, amb el que tenim, estem més que contents», assegura el tècnic.

El tret de sortida a la pretemporada serà el 16 d'agost, coneixent ja que el primer rival de la Lliga serà el Sant Gabriel B. «Les jugadores estan molt il·lusionades i tenen moltes ganes de començar», afirma Jordi Serra.

 

Notícies relacionades

Comenta