Més notícies de Preferent

El Terrassa pren forma

El conjunt egarenc, nouvingut a la categoria, s'ha reforçat en totes les línies per encarar la nova temporada

Terrassa FC

Arrenca el curs pel Terrassa. L'equip vallesà, nouvingut a la categoria Preferent ja està agafant forma de cara aquesta nova temporada. De moment el conjunt egarenc ja compta amb la confirmació de 18 peces, d'entre les quals trobem nou renovacions i nou fitxatges.

Entre les nou renovacions es troben Patri Ballesteros, les germanes Judit i Yael Domene, Ainhoa Plaza, Ainhoa Segura, Laura Segura, Mireia Guillén, Yaiza Martínez i Megumi Kozakai. A la porteria s'han reforçat amb dues futbolistes: Andrea Santaularia, jove portera provinent del Santpedor amb molta projecció, i Houda Benazid, jugadora fitxada de Marroc, que ha estat internacional amb la selecció del seu país en categories inferiors.En la línia defensiva, l'equip dirigit per Edgar Alborch compta amb Ainhoa Segura, Yael i Yaiza, a més del fitxatge de la veterana Judit Hurtado de 34 anys, que ve del Planadeu.

Al mig del camp a part de Megu, Laura Segura i Mireia Guillén, les egarenques comptaran amb Nuria Raya del Sant Andreu; Salima El Housayni; Marta Tomás, de 32 anys i Anna Cris, de 28, ambdues també provinents del Planadeu; i amb Ainhoa Alonso de 21 anys, que ha jugat d'extrem o lateral al seu antic club, el Cerdanyola.

Pel que fa a la línia ofensiva, han renovat Patricia Ballesteros, Judit Domene i Ainhoa Plaza, mentre que Paula Boza ha arribat provinent del Cerdanyola per donar suport i aportar molts gols a l'equip aquesta temporada. Amb aquestes 18 fitxes confirmades, el conjunt dirigit per Edgar Alborch afrontarà el seu primer any a Preferent, reforçades i amb ganes de donar guerra.

 

Notícies relacionades

Comenta