Més notícies de Preferent

Canvi de plans al Terrassa

A dues setmanes d'arrencar la competició oficial, el tècnic Edgar Alborch fa les maletes cap a la Xina

Pedro Salado (Futfem.cat)

Després de la victòria contra el juvenil de l'Europa per 4 gols a 0, Edgar Alborch i el seu cos tècnic han fet oficial a les jugadores que no hi seran aquesta temporada. L'entrenador egarenc ha rebut una oferta de la Xina i «després d'haver-ho pensat molt» finalment ha acceptat i fa les maletes per marxar cap a l'Àsia.

«Tot ha anat molt de pressa» explica Alborch, i afegeix: «Fa dues setmanes vaig rebre la trucada i la setmana passada vaig confirmar al Terrassa que no seguiré aquest any». «No ho hem volgut fer oficial a les jugadores fins que no s'hagi trobat un substitut, però la veritat és que la directiva ja ha trobat a la persona indicada», assenyala el tècnic de 29 anys, tot i que el club encara no ha volgut fer públic el nom de l'escollit o escollida.

A la Xina, en boca d'Alborch, la seva funció consistirà a «preparar i triar els nens sub-12 i sub-10 per entrar al centre d'alt rendiment de la Federació Xinesa, i així posteriorment poder anar amb la selecció». Pel que fa al seu cos tècnic, Aitor Salvador tampoc seguirà al club, tot i que s'està negociant una possible vinculació en una altra àrea.

 

Notícies relacionades

Comenta