Més notícies de Preferent

El premi de la persistència

El Molins rep el Pontenc després del patiment de la temporada passada, on es van salvar gairebé de miracle del descens a Primera Catalana

Daniel Bosch

La vida a vegades escriu guions capritxosos i no saps mai amb quina una et sortirà. El que va escriure per als dos equips que jugaran aquest dissabte va ser d'infart, però això si, gràcies a l'esforç i al treball dels dos conjunts va acabar bé i aquest dissabte en recullen el premi, tornar a començar una temporada més a Preferent. Els dos equips hi arriben de manera molt diversa.

El Pontenc ha mantingut un bloc bastant important de jugadores de la temporada passada amb «jugadores molt joves» tal com exposa el seu entrenador, Joel Nierga, que a més també ha volgut ressaltar «les dificultats» que han tingut per fer la pretemporada. I és que com passa a molts equips les jugadores joves que han d'aprofitar les temporades per fer diners per tal de poder seguir estudiant durant l'hivern suposa un «hàndicap important». «Encara no ens coneixem i fa que arribem molt verdes» conclou Nierga.

En canvi el Molins de Rei ha renovat gairebé en la seva totalitat la plantilla. «Només queden dues jugadores de la plantilla de l'any passat. Som conscients que el planter ha de ser la nostra principal font d'ajuda i sabem que serà un any molt llarg» explica Victor Laborda, tècnic del Molins. Serà un partit on tot es resumeix en la paraula «incògnita», terme usat pels dos entrenadors en referir-se al seu rival. I és que els dos equips van acabar la temporada anterior gairebé aferrant-se a la categoria amb dents i ungles i tant per les liles, que mantenen el bloc principal, com per les quadribarrades, que han renovat per complet la seva plantilla, hauran de ser capaces de fer net i buscaran aquesta temporada començar amb bon peu.

«No hem pogut debutar amb victòria cap de les temporades que portem a Preferent i ens agradaria començar amb 3 punts per agafar un bon cop de moral» diu Nierga que, tot i les situacions personals de les jugadores, «confia» plenament amb elles. Per l'equip del Baix Llobregat la principal motivació és l'estrena de moltes jugadores i el fet de debutar a casa, com assegura Laborda: «Volem donar una bona imatge davant del nostre públic».

Serà, doncs, un bon partit de futbol amb dos equips que ja han deixat enrere el sofriment de la temporada passada i que amb les forces renovades i sobretot amb el suport del planter, donades les baixes per motius laborals o mèdiques imprevistes, que esperen poder obrir aviat el caseller de victòries. «Una jugadora important ha patit un atac d'apendicitis en les últimes hores» afegeix Nierga; demostrant com d'important s'erigeix el planter per tal de poder arranjar aquests problemes a tots els equips de la categoria. El desenllaç, dissabte a les 18.30 hores al Josep Raich.

 

Notícies relacionades

Comenta