Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Montes: "L'equip ha cregut en la victòria en tot moment"

L'entrenador blanc-i-blau, satisfet amb el rendiment que està mostrant l'Espanyol

Futfem.cat | Pedro Salado

José Antonio Montes es va mostrar totalment satisfet amb la feina feta per les seves futbolistes. El tècnic espanyolista va valorar l'enfrontament com un partit "equilibrat ofensiva i defensivament" i va destacar el valor d'aquests tres punts: "Quan guanyes fora és important guanyar a casa per agafar tranquil·litat per treballar".
Montes va tenir paraules d'elogi cap a les seves jugadores: "L'equip ha cregut en la victòria en tot moment", però també hi va haver autocrítica: "Crec que hauríem d'haver controlat una mica més el partit, tot i que hem pogut viure una mica més tranquil·les, una errada ha permès a l'Sporting ficar-se al partit de nou".
Per últim, l'entrenador de l'Espanyol va parlar de la importància que té per tot l'equip la bona resposta que està donant Lombi en substitució a la lesionada Rivi: "És molt important que l'equip tingui moltes golejadores, anímicament ajuda molt i, curiosament, Lombi encara no ha marcat, però està fent unes actuacions molt bones, està sent molt generosa i ens està donant molta presència a dalt".

L'altra cara del partit la posava el tècnic de l'Sportig de Huelva, Antonio Toledo, que no va tenir problemes en assegurar que la d'ahir va ser una "victòria justa de l'Espanyol". Toledo va acusar les "errades infantils en defensa" per materialitzar un partit "molt decebedor". L'entrenador sportinguista va parlar també del què li va semblar l'Espanyol: "És un equip en reconstrucció amb moltes cares noves i crec que anirà a més a mida que avancin les jornades, penso que farà una temporada millor que la de l'any passat". Per la seva banda, Montes va destacar la solidesa del conjunt andalús: "Ha sigut un equip molt dur avui, té presencia, velocitat... no és fàcil fer-los tres gols".

 

Notícies relacionades

Comenta