Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Xavi Llorens: "Si continuem així, no guanyarem res aquesta temporada"

El tècnic blaugrana va acabar molt decebut pel partit realitzat pel seu equip

Futfem.cat | Pedro Salado

Xavi Llorens, entrenador del Barcelona, va ser molt crític amb les seves jugadores en acabar el partit: "Hem fet un partit bastant fluix per part nostra i, si continuem així, no guanyarem res aquesta temporada". Davant la mala imatge donada pel Barça, Llorens va destacar el bon joc del rival: "El Sant Gabriel ha sigut superior a nosaltres en tots els aspectes, tant en atac com en defensa", i creu que la victòria va arribar gràcies a la qualitat de les jugadores blaugranes: "El Sant Gabriel ha jugat molt bé però no té jugadores amb tan renom com nosaltres i a l'hora de la finalització han marcat la diferència".
El tècnic català, no va reservar ningú pel compromís de Champions i assegura que els canvis no els va fer pensant en el partit de dimecres: "No eren canvis per reservar ningú, els he fet per intentar guanyar el més aviat possible" i va afegir: "Si haguéssim sentenciat abans, hagués pogut fer més canvis i donar descans a algunes jugadores però no ho hem fet i hem hagut de patir molt".

L'altra cara del partit la va mostrar l'entrenador del Sant Gabriel, Toni Camacho, que destacava que el seu equip no va perdre la cara al partit en cap moment: "Hem tingut opcions fins al minut 78 amb el 0-1, s'ha vist com les jugadores treien ràpid la pilota, fet que demostra que l'equip no es conformava amb aquell resultat davant de tot un Barça". Camacho va confessar que el partit va sortir com l'havien plantejat: "Per fases hem tingut la possessió i després hem fet el què volíem fer, esperar al darrera i buscar transicions ràpides". Tot i això, reconeix que no van tenir gaires ocasions de gol: "Ocasions clares per empatar tampoc n'hem tingut, però em quedo amb el treball de l'equip, cada setmana anem a més, millorem i estic molt content de la progressió". El tècnic del conjunt adrianenc no està preocupat pel complicat inici de Lliga que està tenint el seu equip, que encara no ha sumat cap punt. Camacho fa referència al calendari amb el què s'han estrenat aquesta temporada i a la bona evolució que està veient al grup: "No és una situació alarmant, perdre amb Valencia o Barça pot entrar dins del previsible i amb l'Espanyol el resultat també va ser ajustat fins al final", i conclou: "Crec que cada setmana anem a més i jo em quedo amb això".

 

Notícies relacionades

Comenta