Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Llorens: "Jugar al Miniestadi davant mil persones dóna un plus a les jugadores"

La tornada dels setzens de final davant l'Slavia va omplir d'aficionats la tribuna de l'estadi

Futfem.cat | Pedro Salado

La tarda de Champions al Miniestadi va tenir una millor acollida del que es preveia. 994 persones van anar a animar l'equip en la seva classificació pels vuitens de final. Xavi Llorens, entrenador del Barça, va trobar molt positiva aquesta xifra: "El fet de jugar al Miniestadi amb gairebé mil persones, amb tots els familiars a la graderia dóna un plus a les jugadores". Llorens però també va advertir a les jugadores: "És un plus que han de saber com gestionar, per moments han volgut agradar massa al públic. Jo ho entenc, et van sortint les coses bé i cadascuna vol fer la seva jugadeta, però les coses surten bé jugant en equip".

L'entrenador del conjunt blaugrana va ser molt crític amb la segona meitat que va fer l'equip: "Hem jugat com si ja haguéssim guanyat el partit quan encara quedaven 45 minuts, hem sortit una mica desconnectades". Llorens va destacar que "els indivualismes" de la segona part van ser l'aspecte més negatiu del partit: "S'han volgut agradar massa i no han jugat en equip. Això suposa un esforç físic que avui no notarem però diumenge potser sí". I avisa que amb el Bristol, no es poden confiar així: "Ens ha passat amb l'Slavia i anàvem guanyant, però això ens passa amb el Bristol i no sé on seríem ara".
El conjunt anglès disputa aquesta nit la tornada de la seva eliminatòria davant el Raheny irlandès però el 0-4 aconseguit a l'anada deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada. Xavi Llorens també va parlar del què serà el seu proper rival a vuitens: "El Bristol serà un mini Arsenal, no té la mateixa qualitat però si serietat en el conjunt i jugadores bastant referents".

ROTACIONS PENSANT EN LA LLIGA
Alexia, absent a l'entrenament previ al partit, va ser la gran sorpresa de l'onze de Xavi Llorens. El tècnic català va explicar que la jugadora li havia comunicat que es trobava amb forces per jugar: "Aquest matí (ahir) he parlat amb ella i havia passat la nit sense febre. Després del descans hem optat per canviar-la perquè diumenge tindrem un viatge molt llarg". Llorens també va donar descans a Sonia i Gemma pensant en el proper compromís a Andalusia, davant l'Sporting de Huelva: "Hem anat reservant algunes jugadores veient que el partit estava sentenciat".

 

Notícies relacionades

Comenta