Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Antonio Contreras: "Vull veure quants equips planten cara així al Barça"

El tècnic del Levante destaca la valentia de les seves jugadores tot i tenir el marcador en contra

Futfem.cat | Pedro Salado

"Estic fotut, però orgullós", assegurava Antonio Contreras, entrenador del Levante, en acabar el partit. El tècnic del conjunt granota considerava que el 3-0 era "massa càstig", però destacava l'actitud de les seves futbolistes plantant cara al Barça fins a l'últim sospir: "Per aquí passaran molts equips que perdin 3-0. Vull veure quants van al minut 90 amb aquest resultat a rematar, ja no amb 10 jugadores, sinó amb il·lusió sabent que no tenen opcions de guanyar".

Xavi Llorens va confessar que no sabia amb quin plantejament sortiria el Levante: "Ens ha sorprès posant vuit jugadores al darrere i tres al davant, l'Antonio sempre ens sorprèn amb alguna cosa". L'entrenador blaugrana va explicar les dificultats que els hi van crear: "Han fet pujar a les laterals i quan recuperaven la pilota ens guanyaven en superioritat". En atac, el Barça tampoc es va trobar còmode a la primera meitat: "Quan arribàvem als metres finals se'ns feia de nit", afirmava Llorens.
El Levante va guanyar la partida tàctica, sobretot als primers 45 minuts: "Volíem partir l'equip en dues línies, era el que buscàvem". Un sistema molt arriscat però que Contreras defensava: "El risc es compensa amb la confiança i jo confio plenament en les meves jugadores". El conjunt valencià va viatjar a Catalunya sense algunes de les seves futbolistes de referència. Un handicap que, per Contreras, explica la derrota: "S'han notat molt les tres jugadores lesionades que tinc de migcamp en endavant, les tres internacionals amb Espanya. Si al treball que hem fet li afegeixo al minut 60 alguna d'aquestes jugadores, el partit hagués canviat totalment". L'entrenador del Levante feia broma amb els efectius del Barça: "Jo a la banqueta tenia nenes de 16 anys que vénen del C i no han jugat mai en categories nacionals. Qui ha tret Xavi de refresc? Gemma Gili i Willy. Són del C, oi?".

La victòria arriba en el millor moment per al Barça, a les portes del partit de Champions de dissabte davant el Bristol Academy, però també suposa un avís per a la resta de candidats al títol de Lliga: "A la xerrada els hi he dit a les meves jugadores que la victòria era important, no només per la moral que podem agafar de cara a la Lliga i la Champions, també perquè els rivals veuran que hem guanyat a un equip molt difícil com és el Levante", sentenciava Llorens.

 

Notícies relacionades

Comenta