Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Marta Corredera, Millor Jugadora Catalana 2013/14

L'extrem blaugrana rep el premi de la FCF a la 3a Gala de les Estrelles del Futbol Català

fcf.cat

Marta Corredera va recollir de les mans d'Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, el premi a la Millor Jugadora Catalana la temporada 2013/14. L'extrem del Barça va agrair aquest guardó a la Federació Catalana de Futbol, al seu club, al cos tècnic i a les seves companyes que, en paraules de Corredera: "Fan possible aquest premi individual i tots els col·lectius".

La gran temporada protagonitzada pel Barça no va passar desapercebuda a la Gala de les Estrelles. Marta Corredera va compartir nominació al títol de Millor Jugadora de la temporada passada amb dues companyes d'equip: Alexia Putellas i Vicky Losada. Tres futbolistes d'un mateix equip competint pel guardó, un fet que no havia succeït en cap edició anterior de la Gala de les Estrelles. Alexia i Vicky van ser les protagonistes del vídeo que es va reproduir en reconeixement a Marta Corredera. La també terrassenca Vicky Losada va destacar la qualitat futbolística de Corredera: "És una jugadora molt física, potent i amb una verticalitat increïble. És una jugadora 10". Alexia també va parlar de tot el què aporta a l'equip l'extrem blaugrana: "Sempre està a l'onze, passi el que passi. Mostra sempre un gran sacrifici per l'equip".

El Barça, que la temporada passada va guanyar Lliga, Copa de la Reina i Copa Catalunya, també va veure premiats els seus èxits amb la candidatura de Xavi Llorens com a Millor Entrenador. Un guardó que, finalment, va anar a parar a mans de 'Txapi' Ferrer però que confirma la gran tasca de l'entrenador de Cardedeu amb el futbol femení del Barça.
A la Gala, també van assistir altres representants de l'entitat blaugrana com el president Josep Maria Bartomeu o Virginia Torrecilla, a banda de les candidates Alexia Putellas i Vicky Losada o el mateix Xavi Llorens.

 

Notícies relacionades

Comenta