Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Xavi Llorens: "Ens han superat en tot, menys en el marcador"

L'entrenador blaugrana reconeix que l'Atlético ha estat el millor conjunt al què s'han enfrontat aquesta temporada

Futfem.cat | Pedro Salado

La victòria per la mínima (1-0) davant l'Atlético de Madrid no va amagar la decepció de Xavi Llorens amb el partit que van fer les seves jugadores. El tècnic blaugrana exigeix més control dels temps del partit: "Ens hem posat a jugar al tiki-taka i això és futbol, dins d'un partit de 90 minuts hi ha deu minuts de tiki-taka, deu minuts de defensar, deu minuts d'atacar, deu minuts de pilotes aèries... Aquests canvis de dinàmiques són el què més ens està costant aquesta temporada. Guanyem, però no dominem els partits com m'agradaria".
Llorens reconeixia que l'Atlético va merèixer més premi: "El resultat no és just. Ens han superat en tot, menys en el marcador i en la qualitat individual de les jugadores. Crec que, com a mínim, l'Atlético havia d'haver empatat".
El seu homòleg madrileny, Miguel Ángel Sopuerta, no va buscar excuses: "Elles tenen talent, han arribat i han marcat, i nosaltres no. No es pot parlar d'injustícia". Tot i que confessava que la derrota era un cop dur "per l'esforç de les jugadores" i per les esperances dipositades en aquest partit: "Teníem el convenciment de què era el moment oportú perquè l'equip fes un salt de qualitat i d'autoritat, de demostrar que estem preparades per lluitar amb elles per la Lliga". Sopuerta però, extreia conclusions positives del partit: "Encara que no haguem aconseguit els punts, crec que marxem amb aquesta sensació, podem plantar cara".

L'Atlético ha estat el millor equip que al què s'ha enfrontat el Barça aquesta temporada, Llorens assegurava que havia estat el rival "més exigent" i el partit "més difícil". Un conjunt que va superar les blaugranes en ambició, com confessava el tècnic de Cardedeu: "Avui m'ha agradat molt l'Atlético, han desplegat un joc més agressiu i s'anticipaven més, ens ha costat moltíssim i nosaltres hem de posar la mateixa intensitat i agressivitat que el rival".
El conjunt de Miguel Ángel Sopuerta va saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva amb convicció i amb un plantejament molt valent: "No ens valia amb fer un partit mediocre, amb ser un equip més que ve aquí a replegar-se i esperar". L'entrenador madrileny assegurava que van desplegar el seu joc, el que les fa ser un equip que desgasta al seu rival: "Intentem jugar sempre amb aquesta intensitat, amb aquest ritme, és un aspecte que caracteritza les meves futbolistes per la seva forma de jugar".

TRIPLE EMPAT AL LIDERAT
Després dels resultats d'aquesta jornada, tres equips comparteixen liderat. Valencia, Barça i Athletic es troben empatats a 24 punts en una Lliga que Xavi Llorens avisa que costarà tornar a conquerir: "Lluitarem pel títol però cada vegada és més complicat. Levante, Atlético, Athletic, Valencia... Han millorat moltíssim i la Lliga serà molt difícil".
Tot i això, Llorens confia en què quan l'equip recuperi la seva millor versió faran un salt de qualitat: "Hem perdut dos partits amb rivals que no eren superiors però, en canvi, hem guanyat amb el rival, fins ara, més difícil. Si no estem fent les coses bé i anem a dalt, vol dir que quan les fem bé es notarà més que el Barça pot optar a aquesta Lliga".

 

Notícies relacionades

Comenta