Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A per la Lliga i la Copa

El Barça, amb cinc reforços, afronta una nova temporada amb una plantilla de més qualitat i aspirant al més alt

Pedro Salado (Futfem.cat)

Jornada 1 - 04/09 - 13:00h - El Médano
  UDG Tenerife-Barcelona  

Després d'un any en blanc, el Barça afronta una nova temporada amb l'impuls de la Copa Catalunya aconseguida ara fa una setmana i amb la voluntat de conquerir la Lliga i la Copa de la Reina. Per assolir aquest objectiu, les blaugrana han introduït fins a cinc fitxatges, construint una plantilla més completa, segons afirma Xavi Llorens: "Aquesta plantilla té més qualitat. La diferència entre titulars i suplents no es notarà tant", afirma el tècnic català, qui també manté que l'equip "arriba molt bé" a l'inici de Lliga: "El grup és competitiu i crec que ens hem reforçat bé. Segons els rivals som els favorits, però això s'ha de demostrar al camp".

El de Cardedeu es mostra tan exigent com sempre i assegura que el procés de professionalització que va iniciar el club la temporada passada, s'ha de continuar assentant: "Tenim una plantilla boníssima i el que hem de fer és treballar i fer les coses bé. Ser professionals implica uns hàbits que són difícils d'assimilar. Hem incorporat jugadores que han jugat a nivell professional perquè encomanin".

El primer escó en la lluita pel títol de Lliga serà el Tenerife. El Barça viatja a Canàries per estrenar-se diumenge, a partir de la una del migdia -hora peninsular-, en un partit que es podrà seguir en directe per Futfem.cat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta