Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

L'Espanyol perd Rivi per tota la temporada

La futbolista blanc-i-blava pateix un trencament als creuats i haurà de passar per quiròfan

Futfem.cat | Sergio Reches

La victòria de l'Espanyol diumenge davant el Santa Teresa va tenir una protagonista inesperada. La futbolista blanc-i-blava Rivi es va haver de retirar amb evidents símptomes de dolor i les proves mèdiques realitzades al llarg de la setmana han confirmat els pitjors presagis.
Segons els serveis mèdics del club, l'andalusa pateix un trencament del creuat anterior del lligament lateral intern del genoll esquerre. Una lesió que l'obligarà a passar pel quiròfan aviat i que la mantindrà lluny dels terrenys de joc entre sis i vuit mesos, el que implica que es perdrà el que resta de temporada.

Noelia Aybar 'Rivi' va arribar aquest estiu a l'Espanyol per aportar experiència a la davantera blanc-i-blava però no ha tingut fortuna i la seva participació en l'equip no ha arribat als 600 minuts disputats. La granadina ja es va perdre la primera jornada de Lliga degut a la sanció que arrossegava de la temporada anterior, quan militava al club de la seva ciutat. Després, en el derbi davant el Sant Gabriel, va patir un fort cop al pòmul que la va portar a l'hospital i la va deixar tres jornades més fora de les convocatòries.

La nota positiva a l'Espanyol és el bon estat de forma de Júlia Rebollo. La defensa blanc-i-blava també va patir un trencament als creuats, però després de mesos de recuperació, està molt a prop de tornar a l'equip. Aquesta setmana ja podria rebre l'alta tot i que encara haurà d'agafar la forma.
Júlia ha estat treballant amb els serveis de fisioteràpia del club al gimnàs per preparar la serva tornada, el que facilitarà que pugui estar en un bon estat físic aviat.

 

Notícies relacionades

Comenta