Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Thais Picarte (Sp. Huelva): «El Barça estava molt angoixat. Els hem plantat cara»

La portera i l'entrenador de l'Sporting lamenten haver encaixat el gol quan ja confiaven en l'empat davant «un dels millors conjunts d'Europa»

Sporting Club Huelva

Després de tres empats a casa contra equips forts, l'Sporting de Huelva va estar molt a prop de tornar de donar la sorpresa al camp de La Orden i sumar un punt de molt mèrit, aquest cop davant el Barça. Melanie Serrano, però, va fer que les blaugrana respiressin alleujades en un partit que no es veia gens clar. «Els hem plantat cara i estaven molt angoixades. Tinc la impressió que som capaces de molt més del que imaginem i avui s'ha demostrat» explicava la portera brasilera, Thais Picarte, que assegurava haver vist «súper nerviós l'entrenador del Barça», en referència als crits ostensibles de Xavi Llorens des de la banda a mesura que s'enquistava l'empat a zero. «M'ha sabut malament encaixar el gol perquè ja confiava en l'empat, però malgrat tot marxem amb un bon sabor de boca» valorava Picarte, per qui el Barça és un equip «que té nivell europeu» amb jugadores internacionals «molt bones».

L'entrenador de l'Sporting, Antonio Toledo, coincidia en considerar la plantilla de Llorens com «un dels millor conjunts d'Europa» i es va lamentar d'haver rebut el gol en el moment que estaven jugant «millor». «És una pena perquè l'acció ha sigut una jugada puntual, una centrada lateral quan estàvem tutejant el Barça» relatava Toledo, que felicitava les seves futbolistes per la «intensitat durant els noranta minuts» i a l'afició -més de 2.000 persones segons el club- «pel suport i el colorit».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta