Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Llorens: «Marxem amb la sensació que hi ha moltes coses a millorar»

El tècnic lamenta la «poca contundència i seriositat en els marcatges» però recorda que «no hi ha res decidit» a la Lliga

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

La primera derrota d'aquesta temporada i la pèrdua de la primera plaça ha provocat que l'equip marxi de Madrid «amb la sensació que hi ha moltes coses a millorar» segons ha explicat l'entrenador blaugrana, Xavi Llorens: «No hem estat prou serioses ni contundents en els marcatges i així qualsevol rival et complica. L'Atlético de Madrid, encara més». Pel tècnic, les 'matalasseres' «són un equip que juga molt bé a futbol quan se'l deixa» i ara afrontaran l'aturada «amb la moral pels núvols», encara que ha recordat que «no hi ha res decidit». «Em quedo amb la nostra reacció a la segona part, quan hem estat més agressives i ambicioses» ha afegit.

En el bàndol triomfador, Angel Villacampa ha declarat sentir-se «molt orgullós pel comportament de les jugadores» i ha qualificat l'encontre com «un partit de tu a tu entre dos grans equips». «D'inici hem introduït a Falcón i Corredera per intentar parar les laterals del Barça i ho hem aconseguit, però després del descans hem perdut més pilotes i hem comès imprecisions per l'esforç que havíem fet», ha manifestat 'Villa', que es queda «amb el resultat i l'entrega de l'equip, que ha jugat de deu».

L'ANHEL DE JUGAR MÉS AL MINI
L'excel·lent assistència registrada al Vicente Calderón, gairebé amb 14.000 espectadors a les grades, ha estat motiu de felicitació per part de Xavi Llorens, que ha expressat el desig que això es pugui produir «cada setmana». «Aquest tipus d'iniciatives serveixen per despertar a l'afició i per a mi ha estat un orgull i un plaer haver dirigit aquí. Tenim futur i podem fer un futbol paral·lel al dels nois. Hem de treballar dia a dia per tal que tothom les reconegui i doni suport», ha declarat el míster del Barça, qui desitja «jugar molts més partits al Miniestadi» però no acaba de veure clar que un dia es pogués traslladar l'experiència al Camp Nou: «És més bonic jugar a un Mini ple que no pas a un Camp Nou buit».

 

Notícies relacionades

Comenta