Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Fuentes: "El Barça és clarament el candidat al títol"

La victòria davant l'Athletic deixa les blaugranes amb un avantatge de sis punts

Futfem.cat | Pedro Salado

El Barça va golejar dissabte a l'Athletic, un dels rivals en la lluita per títol de Lliga. Tot i la importància de la victòria per la rellevància que pot tenir a final de temporada, Xavi Llorens no vol celebrar res encara: "El resultat és anecdòtic, el que és important són els tres punts que sumem". El tècnic blaugrana no va voler donar més transcendència al resultat, al contrari que el seu homòleg basc: "No és decisiu, no és definitiu, però sí és important". Juan Luís Fuentes explica que són "sis punts d'avantatge més el partit que tenen pendent són una distància molt important, tenint en compte que és un equip que falla molt poc". I tot i que assegura que "les dinàmiques al futbol donen moltes voltes", afirma que "en aquests moments, el Barça és clarament el candidat al títol".

Xavi Llorens explicava el partit amb l'exigència que el caracteritza: "A la primera meitat no hem tingut tanta presència com m'agradaria i a la segona hem tingut moltes arribades que no hem sabut finalitzar". El tècnic blaugrana, però, també va destacar la gran feina de l'equip, frenant el joc de les basques: "L'únic perill que ens ha creat l'Athletic en tot el partit ha sigut a pilota aturada, en jugada les hem aturat força bé".
Els millors minuts del Barça van arribar a la segona meitat, tal com assegura Llorens: "La clau ha sigut al segon gol. Ens ha donat tranquil·litat i a l'Athletic una altra manera de veure la segona part. Han intentat tirar línies més endavant i això ha afavorit molt el nostre joc".

L'entrenador de l'Athletic va confessar que considera el resultat "un càstig excessiu" i va explicar que el tercer gol va ser definitiu per la victòria del Barça: "A la segona part volíem entrar al partit amb un gol ràpid, però ens hem trobat amb el tercer del Barça i aquí s'ha acabat el partit".
Juan Luís Fuentes va mostrar el seu malestar amb l'actuació arbitral: "L'equip ha estat molt incòmode per les decisions arbitrals. L'excessiu rigor amb algunes faltes i la permissivitat amb altres ens han tret del partit". Una actitud que Xavi Llorens va criticar amb duresa: "No m'agraden aquestes coses que passen en un partit de barrejar arbitratges i xorrades d'aquestes. Del minut 1 al 90 tot eren queixes, no ho entenc, però cadascú que faci el que vulgui". I va afegir: "Fa molts anys que entreno i no parlo dels àrbitres, miro les arribades a l'àrea d'un equip i altre i, en això, hem sigut superiors".

 

Notícies relacionades

Comenta