Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Luismi Marín: «Aquest punt sap a glòria, però no serveix de res si no guanyem a l'Oiartzun»

L'empat de mèrit de l'Espanyol davant de l'actual campió de Lliga ha deixat molt satisfet al seu entrenador i dóna un impuls anímic molt important a l'equip de cara a la segona volta de la Lliga

Pedro Salado (Futfem.cat)

Luismi Marín compareixia davant la premsa amb la satisfacció del punt aconseguit i valora que ha estat «una bonica manera de començar l'any davant d'un equip molt difícil i que portava una bona dinàmica de resultats», però no ha volgut donar-ho per bo fins «que no es guanyi la setmana que ve a l'Oiartzun. Si no, aquest punt no servirà per a res».

 Preguntat sobre la fe que han demostrat les jugadores per no abaixar els braços i continuar treballant, l'entrenador ha destacat que l'equip «ha crescut conforme avançament els minuts», i afegeix: «Defensivament l'equip ha anat de menys a més i físicament hem estat molt bé».

Pel que fa al gol de l'Athletic, l'entrenador blanc-i-blau assegura que ha arribat en una jugada discutida per la posició de possible fora de joc de la jugadora basca i Luismi no ha deixat passar l'oportunitat per mostrar el seu malestar davant l'actuació arbitral: «D'errors n'hi ha a tot arreu, però sempre cauen del nostre costat». Una queixa que no és la primera vegada que expressa en veu alta.

Per la seva part, Joseba Agirre ha valorat que el seu equip «ha jugat bé fins al primer gol, però tot i tenir el control i les ocasions, no ho ha fet com es volia». «La segona part ha estat més igualada, ens han empatat i l'equip no ha estat capaç d'aconseguir un altre gol i ha tirat per terra molts minuts» ha resumit el tècnic basc. 

L'entrenador visitant ha explicat que el seu equip «havia d'anar a fer el segon, però ha estat incapaç de generar perill i en moltes ocasions ha deixat de córrer quan es perdia la pilota». «Era un partit per guanyar, però s'ha deixat portar i, quan això succeeix, passa el que passa» mostrava amb malestar Agirre.

REFORÇOS D'HIVERN


El bloc ha estat molt sòlid defensivament, però ofensivament no ha pogut arribar amb claredat. El tècnic ha deixat palès la manca d'efectius al davant amb resignació: «Tenim el que tenim. Amb 'Lombi' i Eli lesionades, i Pilar sancionada, no podem fer més». Un problema que tant ell com la direcció tècnica, amb Titi Camúñez al capdavant, estan treballant per solucionar. Luismi ha manifestat que s'està «pentinant» el mercat i afegeix: «Estem a prop de concretar alguna incorporació, però si aquesta no arriba, tirarem fins al final de temporada amb el que tenim». En tot cas, el tècnic ha matisat que busquen una jugadora «que tingui una o dues oportunitats i una vagi dintre». Tampoc ha deixat la porta tancada a més incorporacions, però sempre en posicions ofensives. 

Notícies relacionades

Comenta