Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Comencen, amb retard, les obres del Ruiz Casado

Amb tres dies de retard sense explicacions, les màquines van començar ahir a substituir la gespa del camp

Futfem.cat | Sergio Reches

El Sant Gabriel respira tranquil amb l'inici de les obres al Ruiz Casado. Uns treballs de millora que haurien d'haver començat aquest dilluns, però que es van endarrerir sense cap explicació per part de l'Ajuntament de Sant Adrià. "El dilluns no es va presentar ningú al camp, vam anar a parlar amb l'Ajuntament i no ens van donar cap explicació, ens deien que començarien a la tarda o a l'endemà, que ja ens avisarien perquè algú anés a obrir el camp", explica Gori Peralta, coordinador del Sant Gabriel. El nerviosisme a la veu del coordinador adrianenc era evident: "Si comencem així, segur que s'acaba endarrerint tot". I és que el Sant Gabriel ha hagut de buscar alternatives als 35 equips que juguen i entrenen cada setmana a l'entitat blava: "Tenim als nens i nenes repartits en cinc camps diferents, alguns molt lluny. Els prebenjamins i alevins han d'anar a Canyelles cada dia a entrenar i els pares avui estan trucant preguntant perquè els fem anar fins allà si al camp no hi maquinària treballant", explicava dilluns Peralta.

Després de dos dies d'intriga i cap explicació, ahir al migdia van entrar les primeres màquines al Ruiz Casado i el coordinador del Sant Gabriel ja respira tranquil: "El que volíem era que comencessin, no volíem problemes amb l'Ajuntament, però no ens deien què passava. Ara ens han dit que el cap d'obra de l'empresa que farà el canvi de gespa estava fora del país, si ens ho haguessin dit abans hauríem entès tot el que passava".
Tot i l'optimisme perquè les obres s'hagin posat en marxa, Peralta manté la prudència: "Sembla que tot va bé, que això va endavant, però ara hem de veure com treballa l'empresa, el ritme que porten els treballadors per veure si això s'endarrerirà més o no".

Al llarg de la tarda d'ahir, es va començar a retirar la gespa del Ruiz Casado. "Només han tret quatre trossos i les porteries, no és que sigui molt, però almenys ja estan treballant", afirma Peralta. Segons ha explicat l'empresa al coordinador adrianenc, es trigarà una setmana en retirar l'antiga gespa i dues més en posar la nova, però el període nadalenc estirarà aquests terminis: "Ens han dit que es triga això, però pel mig hi ha molts dies de vacances i ningú sap fins quan estaran aquí".

Aquest entrebanc en l'inici de les obres suposarà allargar alguns dies els entrenaments fora del Ruiz Casado. "He parlat amb tots els camps que tenim llogats i no hi ha cap problema en ampliar les reserves", afirma Peralta. De moment, el Sant Gabriel té totes les jornades solucionades fins al 12 de gener. Inversió de l'ordre de partits, suspensions, camps alternatius... Gori Peralta ha buscat totes les solucions possibles per poder competir. L'onze de gener, per exemple, el primer equip jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el seu partit davant l'Athletic.
Això sí, la situació es complicaria més si el cap de setmana del 17 i 18 de gener el camp no està a punt: "Aquell cap de setmana és el que més em preocupa perquè no he mogut fitxa encara. Quan vegi el ritme de les obres decidirem què fem", confessa el coordinador adrianenc.

 

Notícies relacionades

Comenta