Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Més difícil encaraL'Espanyol s'enfronta aquest dissabte al líder de la competició amb l'única intenció de sumar per sortir de les places de descens com més aviat millor

Pedro Salado (Futfem.cat)

Hi ha una dita castellana que diu 'munta un circ, et creixen els nans'. L'Espanyol, ofegat al fons de la classificació i després de trobar-se amb tot tipus de dificultats, ha de fer el seu millor truc d'escapisme, com si d'un mag es tractés, per sortir de la zona complicada. El seu millor número. El més difícil encara.

Després de l'aturada pels compromisos de les seleccions territorials, l'equip blanc-i-blau reprèn la Lliga contra el millor equip d'aquesta temporada. Un Atlético de Madrid que arriba a la ciutat esportiva Dani Jarque invicte i amb només tres empats en tota la Lliga. Això fa encara més difícil el partit que ha d'afrontar un equip que, tot i la seva millora, es veu amb l'aigua al coll. Haurà d'oferir la seva millor versió per aturar una màquina que funciona com un rellotge. 

Tot i el valuós empat de fa dues setmanes al camp del Valencia, l'equip es troba a la quinzena posició en zona de descens.

Tot i així, Luismi Marín ha volgut que l'equip «s'aïlli de la posició on està» i els ha transmès que «cada partit s'ha de sumar tot el que es pugui sigui el rival que sigui». «S'ha d'estar tranquil, sense mirar la classificació i anar partit a partit» valora el tècnic. 

Per l'entrenador 'perico', el rival «és el millor equip i té possiblement dos o tres de les millors jugadores d'aquesta Lliga». Per afrontar aquest partit, Luismi ha demanat a les jugadores que siguin «fortes psicològicament, que estiguin unides dintre del camp, que lluitin cada pilota i que estiguin atentes, sobretot quan la tingui Sònia Bermúdez, però sense deixar de banda a les altres jugadores».

Per aquest partit, el tècnic podrà comptar amb les dues incorporacions d'aquest hivern: Luana i Dulce. D'elles ha comentat que no estan al 100 per cent: «Encara han d'assimilar el ritme d'aquesta Lliga i són conscients que han de posar dues marxes més». «No hi ha molt de marge, però han d'anar a poc a poc» explica Luismi. Sobre la possibilitat de jugar d'inici, l'entrenador no ha volgut donar pistes i vol donar-se temps per decidir-ho.

 L'únic dubte que tindrà l'equip blanc-i-blau serà el de Carola, que té un petit trencament muscular.

ELS PRECEDENTS
Els últims 6 partits entre Espanyol i Atlético de Madrid han estat victòries madrilenyes. L'any passat, el conjunt 'perico' va perdre per 1 a 2. L'últim resultat positiu blanc-i-blau va ser una victòria per 2 a 1 a la Dani Jarque a la jornada 20 de la temporada 2013/14, amb gols de Paloma i Núria Mendoza.

 

Notícies relacionades

Comenta