Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

'Corregim la desigualtat'

L'Espanyol organitza un partit mixt per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Pedro Salado (Futfem.cat)

La Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat l'escenari del partit mixt entre jugadors i jugadores dels primers equips de l'Espanyol, masculí i femení, per commemorar el Dia Internacional de la Dona.
Dulce, Brenda, Zaira, Sara del Estal, Luana i Mimi han representat a la secció femenina del club mentre que Andrés, Diego Reyes, Marc Roca, Ruben Duarte i Álvaro Vázquez han estat els integrants del masculí que han participat en la trobada.

El partit l'han disputat amb les dues equipacions del club. Amb la blanc-i-blava, Brenda, Dulce, Marc Roca, Diego Reyes i Andrés; i amb la blanc-i-vermella Mimi, Ruben Duarte, Álvaro Vázquez, Sara del Estal i Luana. Tot i que el resultat és el menys important, el conjunt que lluïa la primera equipació ha estat el vencedor per 3 gols a 2. Brenda, Sara, Zaira i Luana han aconseguit quatre dels cinc gols del partit que ha arbitrat Carla Borràs, una de les àrbitres dones que formen part de la Federació Catalana.

El partit ha generat una gran expectació. Seguidors i socis del club s'han apropat juntament amb diverses personalitats. Núria Balada, directora executiva de l'Institut Català de les Dones no s'ha volgut perdre la trobada igual que Araceli Pérez, presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i Alberto Ariza, director de l'Àrea Social de l'Espanyol.

Sota el lema 'Corregim la desigualtat', l'Espanyol commemora durant aquesta setmana el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes i activitats. A més a més del partit disputat aquest matí, en el duel de Lliga del primer equip masculí del pròxim divendres, totes les dones podran adquirir una entrada per 5€. Per altra banda, totes les jugadores dels equips femenins de l'entitat estan convidades al partit, en el qual minuts abans Anair Lomba 'Lombi', una de les capitanes del primer equip femení llegirà el manifest del Dia de la Dona al costat de la sòcia de major antiguitat del club, Maria Rosa Rojas. Els jugadors entraran al camp acompanyats de les jugadores de l'aleví B de l'entitat i està previst que al descans del partit s'homenatgi totes les integrants de la secció femenina de l'Espanyol, que sortiran a la gespa i faran una volta al camp.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta