Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

José Antonio Montes: "Ens ha faltat personalitat"

L'entrenador de l'Espanyol es mostra crític davant l'actuació del seu equip al derbi

Futfem.cat | Sergio Reches

La por i els dubtes amb els quals va sortir l'Espanyol van acabar condemnant l'equip en el derbi davant el Barça, com explicava José Antonio Montes en acabar el partit: "Hauríem hagut de tenir més confiança en la nostra proposta i hem sortit molt dubitatives. Això, afegit a l'eficàcia del rival, ens ha afectat encara més". Una actitud que l'entrenador blanc-i-blau no s'explica: "Com a tècnics també estem sorpresos de la reacció de l'equip als primers minuts. Fent autocrítica, crec que ens ha faltat personalitat per disputar el partit". Montes reconeixia que el seu equip no va tenir opcions en cap moment per emportar-se el partit: "Hem anat a remolc en tot moment. El rival ha sigut superior i les hem de felicitar, és un equip que va dues passes per davant respecte a tots els atres".

A l'altre costat, Xavi Llorens tampoc es mostrava satisfet amb el partit, tot i ser clares dominadores dels 90 minuts: "Estic content pels tres punts, content pel resultat, però no estic content amb el joc". L'entrenador blaugrana es va mostrar molt crític amb les seves jugadores a qui demanava més competitivitat: "Havíem de ser més ambicioses. No demano un marcador més ampli, demano un joc més vistós, més valent i no tant conformista". Llorens va afirmar, decebut, que s'havia deixat passar una oportunitat d'or per fomentar el futbol femení: "Avui (dissabte) era el dia d'aprofitar el públic de la graderia, que el partit es televisava, el marcador que se'ns ha posat de cara, que jugàvem sense pressió... Volíem els tres punts, això ho hem aconseguit, però crec que hem deixat passar una oportunitat molt bona d'agradar a la gent i enganxar-la al futbol femení".
El tècnic blaugrana va buscar en les futbolistes més joves el revulsiu ideal per a la segona meitat: "A les jugadores els hi he dit a la mitja part que si no canviaven l'actitud, trauria a les joves que, com a mínim, il·lusió tindran. No pot ser això, no volia més gols, volia més atreviment amb el joc i ser més valentes".

 

Notícies relacionades

Comenta