Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Waterpolistes per un dia

Les futbolistes del Barça han pogut tastar un altre esport de la mà de les jugadores del Club Natació Sabadell

Pedro Salado (Futfem.cat)

Les jugadores del Barça es van transformar en waterpolistes per un dia. La trobada va tenir lloc a les piscines de Can Llong, llar del Club Natació Sabadell. Tot l'equip, pràcticament el complet, va saltar a l'aigua per gaudir d'una estona de desconnexió i diversió al costat de les jugadores de waterpolo del Sabadell i va deixar imatges molt divertides.

D'aquesta manera, les de Xavi Llorens han retornat la visita que el club sabadellenc va fer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a finals del mes d'abril, just abans que el Barça s'enfrontés al Rosengärd. Les jugadores de Nani Guiu van prometre que assistirien a la tornada contra les sueques al Miniestadi. En aquella visita, Xavi Llorens va lloar la gran trajectòria de les 'noies d'or' del Natació Sabadell i va assegurar que són «un exemple pel sacrifici, les ganes de créixer i de seguir guanyant».

La visita de les blaugrana a les piscines vallesanes ha servit a ambdós conjunts per oblidar una mica les derrotes europees d'un i altre, i per agafar forces de cara al tram final de competició.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta