Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Renovacions en bloc

L'Espanyol anuncia onze continuïtats, mentre espera la resposta dels pesos pesants del vestidor

Pedro Salado (Futfem.cat)

L'Espanyol ha anunciat avui la renovació d'onze integrants de la plantilla. Així, l'entitat blanc-i-blava continuarà confiant en Carola, Leti Sevilla, Estibi, Inés, les germanes Pilar i Nuria Garrote, 'Mimi', Brenda, Luana, Dulce i María Molina. El club, però, també ha fet extensible la renovació a dues de les peces més importants pel que fa al compromís i al rendiment com són les capitanes Paloma i 'Lombi', encara que aquesta última hagi passat la temporada en blanc a causa de la seva greu lesió. A més, la direcció esportiva també ha fet aquesta oferta a la màxima golejadora de l'equip, Eli del Estal i a Cristina Baudet. Les quatre futbolistes encara no han decidit què faran i no han comunicat al club quin serà el seu futur.

A la llista de jugadores que no figuren entre les que han rebut la renovació trobem les que segurament acabaran sent les baixes confirmades del club 'perico', tot i que des de la direcció esportiva s'explica que encara estan valorant seguir comptant amb alguna d'elles. En aquesta situació es troben Alba Pomares, Sara del Estal i Vane. La que segur que no continuarà a l'equip serà Zaira, que ja ha decidit el seu nou destí.

Aquestes novetats se sumen a les baixes ja confirmades d'Elba (Soyaux Charente), Norma, Gemma Sala i Helena, i a les incorporacions de Clara Martínez (Zaragoza) i de Berta Pujadas (Barça).

CANVI A L'ORGANIGRAMA
D'altra banda, l'Espanyol ha anunciat la incorporació de Lauren Florido com a nou coordinador de futbol femení. Aquesta nova figura s'encarregarà la gestió esportiva i de la representació institucional de tota la secció. Un canvi que redueix el poder d'acció de la directora esportiva, Titi Camúñez, que a partir d'ara només treballarà en la «planificació, configuració i evolució» del primer equip, sempre de forma conjunta amb Lauren Florido, segons explica el club en un comunicat oficial.

Al mateix temps, el conseller Mao Ye Wu deixarà la seva responsabilitat directiva en l'àrea del futbol femení i, d'ara endavant, Óscar Perarnau, director general esportiu, serà l'enllaç del femení amb la directiva de l'entitat blanc-i-blava.

 

Notícies relacionades

Comenta