Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

L'Espanyol incorpora Carla Bautista

La internacional sub-17 reforçarà la banda d'atac del conjunt blanc-i-blau

Pedro Salado (Futfem.cat)

L'Espanyol comença a tenir perfilada la plantilla de cara a la pròxima temporada. Ahir el club anunciava fins a 11 renovacions en bloc, que se sumen als fitxatges de Clara Martínez (Zaragoza) Berta Pujadas (Barça), i sembla que ja hi ha un nou nom a afegir a aquesta llista. La futbolista de la Fundación Albacete, Carla Bautista és l'últim reforç del conjunt blanc-i-blau.

Bautista, nascuda a Albacete, ha jugat tota la seva carrera al club de la seva ciutat, la Fundación Albacete, amb qui va debutar al primer equip amb només 15 anys. Ara, amb 17 anys, és una de les peces claus de la sub-17 espanyola, que dirigeix Toña Is. Una futbolista que actua per bandes i que es caracteritza per la seva velocitat i olfacte golejador. La seva joventut la converteix en una aposta de futur pel club blanc-i-blau, igual que Berta Pujadas, amb qui comparteix internacionalitats a la sub-17 espanyola.

Tot i que el club encara no ho ha fet oficial, la Fundación Albacete ja havia anunciat la seva baixa a principis de setmana i serà una de les noves peces del conjunt 'perico' de cara a la temporada 2017/18.

 

Notícies relacionades

Comenta