Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

'Lombi' fitxa pel Valencia

La futbolista gallega deixa l'Espanyol després de tres temporades al club blanc-i-blau

Pedro Salado (Futfem.cat)

Anair Lomba 'Lombi' abandona l'Espanyol i posa rumb a Valencia. La davantera gallega, una de les capitanes de l'equip, ha decidit posar punt final a la seva etapa al club blanc-i-blau després de tres temporades i així ho ha comunicat a l'entitat i a les seves companyes d'equip.

L'Espanyol li havia ofert la renovació, ja que és un dels puntals de l'equip i una futbolista que ha apostat sempre pel club, quedant-se fins i tot quan la secció va perdre tot el suport econòmic de l'entitat. El seu compromís amb el conjunt 'perico' va fer que en un primer moment la seva decisió fos continuar però, finalment, l'atractiva proposta del Valencia l'ha captivat.

'Lombi' va arribar a l'Espanyol la temporada 2014/15, procedent d'El Olivo, on havia jugat els anteriors sis anys. Aquesta temporada ha estat gairebé en blanc després de patir una lesió al lligament creuat anterior de la cama esquerra en una acció fortuïta durant el partit contra el Betis al mes de desembre. Ara, ja recuperada, engegarà aquesta nova experiència al club valencià, amb qui passarà revisió aquesta mateixa setmana.

Amb aquesta marxa, només queda conèixer el futur de tres futbolistes de la plantilla blanc-i-blava, els de Paloma, Eli del Estal i Cristina Baudet, que tenen la renovació del club sobre la taula, però que encara no han comunicat la seva voluntat.

 

Notícies relacionades

Comenta