Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

L'Espanyol confirma Bacardit

El club fa oficial el nomenament del nou entrenador del primer equip

RCD Espanyol

En una jornada atapeïda d'anuncis, on el club ha confirmat les continuïtats de Paloma, Eli del Estal i Cristina Baudet i la baixa de 'Lombi' -que marxa al Valencia-, l'Espanyol ha fet oficial el que tothom ja sabia, que Joan Bacardit serà el nou entrenador del primer equip. Bacardit havia estat entrenador del Juvenil de l'entitat blanc-i-blava i va passar a formar part del cos tècnic de Rubén Rodríguez, com a segon entrenador.

Ara, agafa les regnes del primer equip amb un bloc que ha ajudat a confeccionar des de fa setmanes al costat de la direcció esportiva del club. Bacardit és un 'home de club' amb una dilatada experiència al futbol femení i a l'Espanyol, on ha entrenat les darreres set temporades. El seu profund coneixement del club i de l'entorn del futbol femení el fa un bon candidat a la banqueta amb el repte d'aconseguir un bon bloc que millori els resultats d'aquesta temporada on l'equip ha patit per mantenir la categoria.

El pròxim divendres al migdia Joan Bacardit serà presentat davant els mitjans de comunicació al costat de Lauren Florido, el nou coordinador de futbol femení de l'entitat.

 

Notícies relacionades

Comenta