Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Mariajo Pons i Ayaki Shinada, noves incorporacions de l'Espanyol

L'equip blanc-i-blau s'afanya per posar al servei de Joan Bacardit una plantilla que no pateixi tant com la temporada pasada

Sergio Reches (Futfem.cat)

Segueix la 'setmana fantàstica' a l'Espanyol. Dilluns va anunciar les baixes d'Alba Pomares, Zaïra Flores, Vanessa Obis i Sara del Estal. Aquest dimecres, va esclatar la notícia de la sortida de l'equip de 'Lombi' i, immediatament, la renovació de Paloma, Eli del Estal i Cristina Baudet. Unes hores més tard, es confirmava la decisió de Rubén Rodríguez de no continuar al capdavant del primer equip i es presentava al seu substitut: Joan Barcardit.

Aquest dijous, el club ha anunciat que María José Pons i Ayaki Shinada firmaran abans de l'inici de la pretemporada. La sabadellenca de 32 anys, torna al club on va jugar des de la temporada 2009/10 fins a la 2012/13 i on va guanyar dues Copes de la Reina i va estar a punt de guanyar dues Lligues. Defensarà la porteria de l'Espanyol després del seu periple per Valencia i Zaragoza i de la seva experiència al Sabadell. Tot i tenir altres ofertes, Mariajo ha preferit jugar a prop de casa i compartirà porteria amb 'Mimi'.

ATERRANT A LA LLIGA ESPANYOLA
Per la jugadora japonesa nascuda a Tòquio el 1992, Ayaki Shinada, serà la seva primera experiència a la lliga espanyola després de les seves experiències als Estats Units (Lindsey Wilson College i Boston Breakers Reserves), Suècia (Kungsbacka DFF), Finlàndia (Aland United) i el Japò (NGU Loveledge Nagoya). Jugadora polivalent, de treball i amb facilitat per recuperar pilotes, pot ser una peça important en l'esquema defensiu 'perico'. Tot i així, als Estats Units va jugar de manera més ofensiva amb uns números golejadors força bons. Serà la tercera jugadora estrangera de l'equip juntament amb Dulce i Luana. Amb aquestes incorporacions i les de Berta Pujadas i Carla Bautista -encara no oficialitzades pel club- la plantilla estaria pràcticament tancada.

 

Notícies relacionades

Comenta