Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

'Stage' de pretemporada a Garòs

L'Espanyol de Joan Bacardit començarà a preparar-se amb una concentració de quatre dies a la Vall d'Aran

Pedro Salado (Futfem.cat)

A partir del pròxim 1 d'agost, comença l'era de Joan Bacardit al capdavant de l'Espanyol. Després d'una temporada difícil, on la salvació es va fer esperar fins a l'últim moment, el conjunt blanc-i-blau prepararà a consciència el curs 2017/18.

L'equip iniciarà la pretemporada amb una estada de quatre dies a la Vall d'Aran. S'entrenaran al camp de futbol de Garòs i l'expedició estarà allotjada a l'hotel Tryp de Vielha.

Un cop tornin de la concentració, les jugadores continuaran la preparació a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb diferents amistosos. El primer rival que visitarà les blanc-i-blaves serà l'AEM el dimecres, 9 d'agost. Després del conjunt lleidatà serà el torn del primer duel internacional amb el compromís que les enfrontarà a la Clark Universtity de Massachusetts el dissabte, dia 12.

Amb un parell d'amistosos més per perfilar, l'Espanyol tindrà la vista posada en l'últim cap de setmana d'agost, quan és previst que se celebri la fase final de la Copa Catalunya. Les de Bacardit s'enfrontaran al Seagull en semifinals. Una competició que serà l'antesala de l'inici de la Lliga, prevista pel 3 de setembre.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta