Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Barça arrencarà dilluns la pretemporada amb dotze futbolistes del filial

Disputarà amistosos davant l'Olot, AEM, Olympique de Marsella i Albi i incorporarà les internacionals a mesura que siguin eliminades de l'Eurocopa

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El Barça tornarà a la feina el proper dilluns 31 de juliol per començar una pretemporada atípica que es posarà en marxa sense les dotze internacionals que estan participant l'Eurocopa d'Holanda i sense Patri Guijarro ni Aitana Bonmatí, que en breu iniciaran la seva singladura a l'Europeu sub-19 d'Irlanda del Nord. Dotze noies del filial ajudaran a completar la plantilla, que viurà una primera setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva, un stage a la Vall d'en Bas amb dos amistosos (contra l'AEM i el sènior de l'Olot, nascut aquest estiu) i la participació al Torneig Internacional de l'Albi –a França- amb dos compromisos davant l'Olympique de Marsella i l'equip local, l'ASPTT Albi.

Les jugadores internacionals -les nou amb Espanya més Bussaglia, Duggan i Martens- gaudiran d'alguns dies de vacances després que les respectives seleccions finalitzin l'Eurocopa i posteriorment s'incorporaran a l'equip. El nou míster, Fran Sánchez, comptarà amb les següents futbolistes del 'B' per a la primera part de la pretemporada: Gemma Font, Helena Barco, Berta Bou, Laia Codina, Judith Viñas, Anna Torrodà, Laura Martínez, Carla Armengol, Clàudia Pina, Teresa Morató, Candela Andújar i Ainhoa Marín.

La guinda d'aquest període de preparació serà la disputa de la Copa Catalunya, en una seu encara per determinar. El Barça jugarà les semifinals davant l'Europa el divendres 25 i, si es classifica, estarà present a la final de diumenge 27 davant el guanyador de l'Espanyol-Seagull.

LA PRETEMPORADA, DIA A DIA
Dilluns 31 juliol: Proves mèdiques i físiques (matí) / Primer entrenament a la Ciutat Esportiva (tarda)
Dimarts 1-dissabte 5 d'agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva
Dilluns 7-dissabte 12 d'agost: Stage a la Vall d'En Bas (Garrotxa)
· Dimecres 9 d'agost: Olot-Barça
· Dissabte 12 d'agost: AEM-Barça
Dilluns 14-dijous 17 d'agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva
Divendres 18 Agost: Olympique Marsella-Barça (Torneig Albi, França)
Diumenge 20 d'agost: ASPTT Albi-Barça (Torneig Albi, França)
Dimarts 22-dijous 24 d'agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva
Divendres 25 Agost: Barça-Europa (semifinals Copa Catalunya)
Diumenge 27 d'agost: Final de la Copa de Catalunya (en cas de classificar-se)
Dilluns 28 d'agost-divendres 1 de setembre: Entrenaments a la Ciutat Esportiva

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta