Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La lesió d'Estibi, menys greu del que semblava

Els resultats de les proves i les conclusions dels metges han descartat una afectació greu dels lligaments creuats del genoll

Pedro Salado (Futfem.cat)

La jugadora malaguenya de l'Espanyol ha conegut aquest dijous l'abast de la lesió que es va produir en l'entrenament d'aquest dimarts en una desgraciada acció amb la italiana Deborah Salvatori Rinaldi. Estibi ha explicat que va «sentir un 'crac', igual que Paloma i Inés que es trobaven a prop». En una primera exploració, va semblar que podia tenir afectats els lligaments creuats i el menisc, però el diagnòstic definitiu ha descartat una lesió greu que deixés a Estibi fora dels terrenys de joc durant molts mesos. Finalment no hi ha trencament i estarà 6 setmanes immobilitzada. La seva tornada als terrenys de joc s'ha fixat en 3 mesos.

La defensa blanc-i-blava pateix un esquinç de segon grau al lligament lateral intern i un trencament parcial del lligament creuat anterior. S'ha decidit fer un tractament més conservador i tractar d'evitar el quiròfan i ja ha començat a rebre factors de creixement. En tot cas, dintre d'una setmana es tornarà a avaluar l'estat de la futbolista i els metges decidiran si continuar amb el tractament inicial o si definitivament s'ha d'operar. El que si sembla que hi ha confiança per part dels doctors per no arribar a aquest extrem.

Estibi, que ha arribat a casa seva aquest dijous a la tarda després de tot un dia a la clínica, es troba «bé tot i les circumstàncies. Encara no m'he fet a la idea. No he estat en cap moment sola i no m'ha donat temps a encaixar aquest cop». La jugadora ha passat aquests dies una muntanya russa d'emocions, i ha passat de l'alegria del dimarts en veure que la primera exploració era positiva a l'enfonsament de dimarts al fer una primera avaluació de les proves. «Aquest matí he anat preparada per escoltar el pitjor, però els resultats indicaven que estava millor del que esperava i que no m'hauria d'operar i que s'ha d'esperar a veure com reaccionen els factors de creixement» ha explicat Estibi.

LA INFERMERIA ES BUIDA A POC A POC
Tot i la lesió d'Estibi, les jugadores es van reincorporant a la feina del grup a poc a poc. La temporada passada va acabar amb la lesió de Paloma i la intervenció als bessons de Carola. En aquesta pretemporada s'han de sumar les de Clara i Pilar. Tot i així, les lesionades evolucionen de mica en mica i, per exemple, Paloma va jugar 45 minuts contra l'AEM. Encara petites molèsties i no es troba amb la confiança per lluitar totes les pilotes. Per la seva part, Carola ja està entrenant amb el grup però no al mateix ritme que la resta de companyes i es preveu que la pròxima setmana ja comenci a jugar algun minut en algun amistós. Clara es troba pendent d'avaluació de la seva ruptura fibril·lar i Pilar ja va gaudir de minuts i s'ha incorporat al grup sense cap problema després de la seva sobrecàrrega.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta