Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Dominika Čonč, una internacional eslovena per l'Espanyol

L'equip blanc-i-blau fa oficial el fitxatge de la migcampista després del seu període de prova

Pedro Salado (Futfem.cat)

Dominika Čonč (Maribor, 1 gener de 1993), és nova jugadora de l'Espanyol. La jugadora va estar a prova la setmana passada a les ordres de Joan Bacardit i va convèncer al cos tècnic pel seu joc. Tot i estar pocs dies a Barcelona, la internacional eslovena va tenir temps d'entrenar i de jugar els 90 minuts de l'amistós que l'equip 'perico' va jugar la setmana passada contra el Pallejà. Abans d'aquest partit, l'entrenador de l'Espanyol ja apuntava que, si confirmava les seves primeres impressions, podria ser una bona opció per reforçar a l'equip. Una vegada acabat aquest encontre, el tècnic es reafirmava en la voluntat d'incorporar-la a l'equip, cosa que finalment s'ha pogut aconseguir tot i que la jugadora havia rebut ofertes de la lliga danesa per continuar la seva carrera.

La jugadora va acceptar la proposta 'perica' sense pensar-s'ho dues vegades, ja que tenia moltes ganes de jugar en una lliga com l'espanyola, on la pilota és més protagonista i pot lluir molt més les seves característiques. Bacardit ha destacat que és una jugadora «molt completa. És físicament molt forta, molt difícil de superar, amb un joc aeri molt potent i bona tècnicament. A més a més, podria jugar a totes les posicions del camp i s'adaptaria bé».

Dominika prové del Fortuna Hjørring danès, equip amb qui ha disputat la Champions League i a estat subcampiona de Lliga només per darrere del Brøndby. També ha jugat al Maribor, al Pomurje (equips eslovens) i a la Universitat de Tennessee i ha estat internacional sub-17, sub-19 i absoluta.

 

Notícies relacionades

Comenta